Súťaž! Majte skvelé svadobné prípravy s Hubertom!

Stojíte pred doteraz najväčšou výzvou vášho života - organizáciou vašej svadby? Ste organizačný typ, ktorý si so všetkým ľahko poradí a dôležitých rozhodnutí sa neviete dočkať alebo je pre vás diár len nepotrebný spoločník a všetko budete riešiť až na poslednú chvíľu? Povedzte nám všetko o tom, ako zvládate organizáciu vašej svadby a odmeňte sa za to vynikajúcim sektom Hubert - hneď si budete môcť odškrtnúť položku "prípitok - sekt" - vybavené! Tak neváhajte a zapojte sa do súťaže, v ktorej vyhráva ten, kto diskutuje!
hubert_september_titulka

Absolvovať skúšku svadobných šiat ste si odškrtli ako prvé... ale všetko ostatné bude trochu komplikovanejšie. Zostaviť svadobné menu tak, aby bolo "pochuti" každému, je naozaj umenie. Alebo vybrať správnu farebnú kombináciu pre svadobnú výzdobu... Že výber svadobného obleku pre ženícha je samostatná kapitola, pretože váš nastávajúci by sa dal radšej rozkrájať, akoby mal vstúpiť do skúšobnej kabínky?

 

Sme tu my, aby sme vám poradili a budeme radi, ak nám poviete všetko o tom, ako to prežívate, čo "riešite" a vôbec - ako zvládate svadobné prípravy.

svadobne_pripravy_hubert

 

Apropó - čo zoznam nápojov na svadobnom stole, už viete?

 

Tak s tým vám radi pomôžeme!

Diskutujte o svojich svadobných prípravách a vyhrajte skvelý sekt na svadobný stôl!

Výhra

spolu 78 fliaš sektu Hubert L´Original brut!

hubert_origbrut

1. cena: 30 fliaš sektu

2. cena: 18 fliaš sektu

3. cena: 12 fliaš sektu

4. cena: 6 fliaš sektu

5. cena: 6 fliaš sektu

6. cena: 6 fliaš sektu

s dovozom priamo k vám domov!

Kto môže súťažiť?

Každý, kto sa akokoľvek podieľa alebo sa v minulosti podieľal na svadobných prípravách, má chuť a splní podmienky súťaže – stačí sa len zaregistrovať a/alebo prihlásiť na našom portáli.

 

Nevesty (aj tie minulé a budúce), ženísi, družičky, družbovia, kamošky a svadobné mamy - neváhajte a zapojte sa, veď súťažiť sa naozaj oplatí!

 

Ako súťažiť?

Zúčastnite sa od 1. do 30. septembra diskusie s názvom "Naše svadobné prípravy".

 

Ako zvládate prípravy na svadbu? Už ste začali s organizáciou? Čo máte vybavené a čo vás ešte len čaká? Počítate na svadbe so sektom Hubert?

 

Diskusia sa práve začala tu!

 

Náš výherný tip: Čím viac budete diskutovať, tým sa vaša šanca na výhru zvyšuje!

 

Zapojte sa do diskusie do 30. 9. 2012.

Vyhlásenie víťazov

Mená 3 šťastlivcov vyhlásime 2. októbra 2012.

 

 

Pravidlá súťaže nájdete tu.


V skratke k pravidlám: Do súťaže a záverečného žrebovania budú zaradení tí účastníci, ktorí sa zúčastnia súťažnej diskusie. (Diskusný príspevok sa musí týkať témy a musí byť v dĺžke minimálne jednej súvislej a zmysluplnej vety.)

 

Tak pripíjame na šťastie v hre, milí súťažiaci!


Foto:

HUBERT J.E.

SITA/AP

eva  | 1.9.2012, 10:00