Svadobné šaty: Franc Sarabia 2013

Španielska návrhárska dielňa Franc Sarabia predviedla počas Barcelona Fashion Week kolekciu svadobných i spoločenských šiat. Dnes vás pozývame na prehliadku svadobných modelov, ktoré z vás zaručene vyčarujú éterickú a veľmi žensky pôsobiacu nevestu.
Franc Sarabia 2013
francsarabia-tit

Španielski dizajnéri predstavili niekoľko modelov, z ktorých každý je niečím zaujímavý a nezvyčajný. Čo sa týka strihov, návrhári využili viaceré variácie, a tak v kolekcii nájdeme šaty so zníženým pásom, strih morskej panny, vzdušné a uvoľnené antické modely, ale aj šaty s korzetom a širokou sukňou.

francsarabia_024

 

Veľmi pekným kúskom sú šaty zaujímavého strihu s úchvatne prepracovanou čipkou kvetinového motívu tvoriacou vrchnú vrstvu. Pôsobivo vyznie čipková aplikácia tvoriaca ramienka a akýsi nezvyčajný golier.

 

francsarabia_001

 

francsarabia_002

 

francsarabia_003

 

francsarabia_005


Nositeľom dokonalej čistoty a nevinnosti je tento snehobiely model s decentnými kvietkami zdobiacimi dekolt a pás šiat. Ešte viac nevinnosti šatám dodáva aj jemný dlhý závoj, ktorý sa počas chôdze elegantne vlní.

 

francsarabia_006

 

francsarabia_009

 

francsarabia_011

K mimoriadne zvodným kúskom z kolekcie Franc Sarabia 2013 patrí napríklad aj tento odvážnejší model zdôrazňujúci dekolt. Priliehavý strih, krásne vypracovaná čipka, pútavá lesklá ozdôbka pod prsiami, ľahučká vlniaca sa sukňa a čipkovaný španielsky závoj – to všetko ponúka budúcim nevestám tento skvostný svadobný model. Všetky prvky sú dokonale zharmonizované a zladené, takže vytvárajú originálny celok.

 

francsarabia_012

 

francsarabia_014

 

francsarabia_017

 

francsarabia_023


V znamení nežnej čistoty sa nesie jemne lesklý model so zníženým pásom a topom netradičného strihu. Jedinou dekoráciou na inak dokonale bielom kúsku je opasok zo štrasových kamienkov a hravou mašľou.

 

francsarabia_018

 

francsarabia_021

 

francsarabia_026


Módny dom Franc Sarabia aj tento rok ukázal, že patrí k svetovej špičke v oblasti svadobnej módy a svojou rôznorodou kolekciou zaujal nejednu budúcu nevestu. Ak však k budúcim nevestám náhodou nepatríte, prípadne patríte, no nemáte vybraté tzv. popolnočné šaty, pozývame vás na druhú časť prehliadky Franca Sarabiu, v ktorej vám ukážeme spoločenské šaty z dielne tohto prestížneho mena.

 

Foto: Barcelona Bridal Week

Petra  | 21.8.2012, 10:00