Svadobné šaty: Raimon Bundó II

Minulý týždeň ste si s nami mohli pozrieť prvú časť svadobnej kolekcie z dielne módneho domu Raimon Bundó, v ktorej dominovali čisté línie a uhladené modely. Dnes vás pozývame na prehliadku druhej časti kolekcie – tá je oproti tej prvej uvoľnenejšia a niektoré modely pôsobia až nadpozemsky.
raimon_titii

Šaty v druhej línii svadobnej kolekcie Raimon Bundó vás okrem svojej uvoľnenosti upútajú aj istou dávkou netradičnosti, ktorá pri niektorých modeloch hraničí s výstrednosťou. Za povšimnutie stojí napríklad tento ľahučký a vzdušný model – modelka v ňom pôsobí ako jemná lesná víla, k čomu dopomáha aj venček vo vlasoch.

 

raimonbundo_022

 

raimonbundo_023

 

raimonbundo_024


Veľmi zvodným kúskom sú tieto snehobiele šaty na ramienka, ktoré dokonale obopínajú postavu modelky a kladú dôraz na ženské krivky. Dekolt je ozvláštnený aplikáciou z bledohnedej čipky, ktorú nájdeme aj na sukni – pôsobí, ako by bola nedbanlivo uviazaná okolo pásu, čím modelu dodáva nádych ležérnej uvoľnenosti.

 

raimonbundo_025

 

raimonbundo_026

 

raimonbundo_027


Snehobiely model s jedným ramienkom a výstrednou sukňou je jedným z dokonale prepracovaných kúskov v druhej časti kolekcie Raimon Bundó. Všimnite si krásne vypracovanú vrchnú časť so zaujímavo vykrojeným výstrihom. Pozornosť si zaslúži aj netradičná sukňa tvorené z dvoch vrstiev. Prvá vrstva je len akousi hravou minisukničkou, ktorú však zakrýva jemne priesvitná dlhá sukňa zvodne odhaľujúca (či zahaľujúca?) nohy.

 

raimonbundo_031

 

raimonbundo_032

 

raimonbundo_033


Návrhárska dielňa Raimon Bundó predstavila tento rok aj trošku farebnejšie modely, pri ktorých sú snehobiele šaty doplnené farbenými dúhovými látkami. Modely sú ľahučké ako obláčik a vrchné vrstvy šiat sa vznášajú ako by boli utkané z pavučinky. Nadpozemský vzhľad jednotlivým kúskom však v prvom rade dodávajú farebné aplikácie, ktoré sú netradičným spestrením v bielej záplave svadobných modelov.

 

raimonbundo_034

 

raimonbundo_037

 

raimonbundo_039


Španielsky módny dom Raimon Bundó v Barcelone predviedol širokú škálu modelov rozličných strihov, farieb i materiálov, medzi ktorými si môžu vybrať nevesty túžiace po niečom tradičnom, ale aj tie nevesty, ktoré chcú byť vo svoj veľký deň oblečené do trošku výstrednejších a zaujímavejších šiat. Obe línie svadobnej kolekcie sú však plné skvostných a vynikajúco vypracovaných svadobných modelov.

 

Foto: Barcelona Bridal Week

Petra  | 13.8.2012, 10:00