Róbert Bartolen - Purely

Asi každá nevesta túži byť vo svoj svadobný deň výnimočná a krásna. Svadobným šatám preto zvykneme venovať patričnú pozornosť. Hľadáme také, ktoré budú odrážať našu osobnosť, v ktorých sa budeme cítiť príjemne a v ktorých oslníme každého hosťa. Presne takéto šaty, výnimočné a osobité, predstavil slovenský módny návrhár Róbert Bartolen na svojej prehliadke kolekcie svadobných šiat pre rok 2012, ktorá nesie názov Purely.
Purely
tit_bartolen_01

Čisté línie, farby, ale aj čistota ženy a jej vnútorná krása sa odzrkadlujú v dvanástich modeloch rozdelených podľa ročných období a podľa temeperamentu žien.

 

mp_moda_bartolen_015k

 

Snívate o rozprávkovej svadbe na jarnej lúke v princeznovských šatách? Alebo sa skôr vidíte ako kráľovná? Ste viac nedostupná a okúzlujúca alebo rafinovaná a šarmantná? Vyberie si naozaj každá.

 

mp_moda_bartolen_03

 

Vizuál Romantic v slonovinovej a staroružovej farbe dotvára čipka, ktorá na nahom tele pôsobí naozaj elegantne. Veľké látkové kvety zasa pripomínajú kvitnutie ženy do krásy a hodvábne látky zaručia, že práve v týchto šatách sa budete cítiť ako v bavlnke. Zmyselné, ale stále nežné a krehké, plné emócií - také sú tieto jarné modely, ktoré čakajú na svoje majiteľky...

 

mp_moda_bartolen_05

 

Miestami priesvitné a odhalené, miestami navrstvené a tajomné - týmito prívlastkami sa môžu pýšiť šaty z vizuálu Refining. Koráliky a perly zdobili hodváb a odrážali svetlo presne tak, ako sa odráža letné slnko na hladine jazera. Ľahké, vzdušné ako letný vánok a rafinovane sexi - tak sexi ako len žena vie byť. Práve také sú šaty, ktoré netúžim vlastniť len ja, ale verím, že aj iné nevesty :-)

 

mp_moda_bartolen_06

 

Kráľovská jeseň sa v podaní Róberta Bartolena predviedla vo vizuále Royal. Šaty, ktoré na prvý pohľad pôsobili naozaj honosne, boli v skutočnosti ušité z veľmi jemných prírodných materiálov. Skutočnú kráľovskú atmosféru dotvárali aj šperky nesúce sa v starodávnom štýle, ktoré sú zakomponované do šiat.

 

mp_moda_bartolen_09

 

 

mp_moda_bartolen_08

 

Ľadová kráľovná s horúcim srdcom sa ukrýva za vizuálom Rebel. Neskrotná, noblesná, žiadostivá - asi tak by som charakterizovala ženu, ktorá sa našla práve v tejto rebelskej línii. Chladná strieborná v kombinácii s jemnou čipkou vytvárajú jedninečné spojenie, ktoré si podmaní nejedného muža.

 

mp_moda_bartolen_014

 

Prehliadka svadobných šiat v koncertnej sály Kostola Klarisiek v Bratislave nám umožnila nazrieť do duše nevesty. Róbertove modely, zachytávajú ženskú krásu vo svojej podstate. O tom, že nevesta môže byť v svadobných šatách skutočne sama sebou po prehliadke s názvom Purely už nikto nepochybuje.

 

 

Foto: SITA/AP

Katka | 29.6.2012, 10:00