Módna návrhárka Reem Acra priťahuje luxusom

Ak túžite po luxusných tkaninách a textúrach, siahnite po nádherných svadobných kusoch od Reem Acra. Návrhárkine kolekcie sú odrazom jej dizajnu a lásky k móde.
maria_reem_acra_1

Dizajnérske kúsky Reem Acra sú kúzelné. Vrodený zmysel pre módu a vlastný štýl oceňuje ženské pohlavie, ktoré sa chce cítiť a vyzerať krásne.

Moderná estetika sa pri kreovaní prelína so zmyslom pre luxus. Svadobné modely Reem Acra evokujú éterickú kvalitu, ktorá priťahuje najmä náročnejšiu klientelu zo všetkých kútov sveta.

 

maria_reem_acra_2

 

Reem Acra mala v živote šťastie. Na Americkej univerzite v Bejrúte ju objavil módny editor, ktorého zaujali ozdobne vyšité šaty, ktoré Acra vyrobila z matkinho jedálenského obrusu. Okamžite jej ponúkol predstaviť sa na módnej prehliadke aj svoje výtvory.

Po štúdiu módy na Esmod Ecole de Mode v Paríži a na FIT v New Yorku, libanonská módna návrhárka vstúpila v roku 1997 do módneho priemyslu s vlastnou kolekciou. Rýchlo sa stala uznávanou pre jej eleganciu a dokonalé vzory.

 

maria_reem_acra_3

 

Oslavovaná je aj pre schopnosť vyzdvihnúť ženské osobnosti. Acra oblieka celosvetové ikony na svadby, červený koberec, vystúpenia a na slávnostné odovzdávanie cien. Jej zoznam oblečených osôb zahŕňa Angelinu Jolie, Halle Berry, Beyoncé Knowles, Catherine Zeta-Jones a Evu Longoria, rovnako aj kráľovské rodiny po celom svete.

Acrine kolekcie sú prezentované 150 svetovo-exkluzívnymi predajcami. Medzi tieto obchody patria, napríklad Bergdorf Goodman, Neiman Marcus a Saks Fifth Avenue v Spojených štátoch, rovnako ako Saks Fifth Avenue a Harvey Nichols na Blízkom Východe.

 

maria_reem_acra_4

 

Jej návrhy sú k dispozícii aj pre špičkových špecializovaných predajcov po celom svete: v Kuvajte, Bahrajne, Saudskej Arábii, Istanbule, Egypte, Hong Kongu, Singapure, Japonsku a Kórei.

Reem Acra spája poeticky tradičné a klasické s modernými módnymi potrebami dnešnej štýlovej ženy.

Jej šaty sú pre ženy, ktoré hľadajú pôvab a dômyselnosť pre svoje najvýznamnejšie okamihy. Technická prezieravosť, obrovská kreativita a zmysel pre detail sú neprehliadnuteľné zásady, ktorými sa návrhárka riadi.

 

maria_reem_acra_5

 

Zdroj: reemacra.com

Foto: onewed.com

Mária | 15.6.2012, 15:00