Vyhrajte svadobnú tabuľu plnú Hubertu!

Slávnostné svadobné stolovanie je to, čím môžete ohúriť. Vkusná výzdoba, skvelá kuchyňa a vynikajúce nápoje... Ak sa vaši svadobní hostia budú cítiť skvele, vaša svadba bude určite tá "naj". Teraz môžete vyhrať cenu, ktorej sa poteší nejeden milovník sektu! Diskutujte s nami a ponúknite svojím svadobným hosťom lahodný sekt Hubert, ktorý vyhráte v našej súťaži!
hubert_jun_titulka

V akom štýle bude ladená výzdoba svadobných stolov? Aké farby budú dominovať vašej slávnostnej tabuli? Ale hlavne - z čoho bude zostavené vaše svadobné menu a aké nápoje k nemu svadobným hosťom ponúknete?

 

Ak chystáte svadbu, v týchto otázkach už máte určite jasno. Povedzte nám o vašej predstave dokonalého svadobného prípitku a menu v diskusii a poraďte sa s ostatnými čitateľkami naštýlovejšieho slovenského svadobného portálu!

 

Diskutujte a vyhrajte skvelý sekt!

ČO je v hre?

spolu 78 fliaš sektu Hubert L´Original brut!

hubert_origbrut

1. cena: 36 fliaš sektu

2. cena: 24 fliaš sektu

3. cena: 18 fliaš sektu

 

s dovozom priamo k vám domov!

KTO môže súťažiť?

Dúfame, že to budete aj vy! Pretože súťažiť môže naozaj každý, kto má chuť a splní podmienky súťaže – stačí sa len zaregistrovať a/alebo prihlásiť na našom portáli.

 

hubert_jun_1

 

AKO SÚŤAŽIŤ?

Zúčastnite sa od 1. do 30. júna diskusie s názvom "Naše svadobné menu". 

 

Diskusia sa práve začala tu!

 

Náš výherný tip: Čím viac budete diskutovať, tým sa vaša šanca na výhru zvyšuje!

 

Zapojte sa do diskusie do 30. júna 2012.

Vyhlásenie víťazov

Mená 3 šťastlivcov vyhlásime 4. júla 2012.

 

 

Pravidlá súťaže nájdete tu.


V skratke k pravidlám: Do súťaže a záverečného žrebovania budú zaradení tí účastníci, ktorí sa zúčastnia v súťažnej diskusii. (Diskusný príspevok sa musí týkať témy a musí byť v dĺžke minimálne jednej súvislej vety.)

 

 

Tak pripíjame na šťastie v hre, milí súťažiaci!

 


Ilustračné foto:

SITA/AP (Na obrázkoch je slávnostná tabuľa v Bielom dome, pripravená pre hostiteľa, prezidenta Baracka Obamu a prvú dámu Michelle Obamovú pri príležitosti návštevy britského premiéra Davida Camerona a jeho manželky Samanthy v USA 14. marca 2012.)

Foto sekt:

HUBERT J.E.

eva  | 1.6.2012, 17:00

Fotogaléria

hubert_jun_galeria5hubert_jun_galeria4hubert_jun_galeria3hubert_jun_galeria2hubert_jun_galeria1hubert_jun_galeria5hubert_jun_galeria4hubert_jun_galeria3hubert_jun_galeria2hubert_jun_galeria1hubert_jun_galeria5hubert_jun_galeria4hubert_jun_galeria3hubert_jun_galeria2hubert_jun_galeria1hubert_jun_galeria5hubert_jun_galeria4hubert_jun_galeria3hubert_jun_galeria2hubert_jun_galeria1hubert_jun_galeria5hubert_jun_galeria4hubert_jun_galeria3hubert_jun_galeria2hubert_jun_galeria1