Tom Steed by nevesta.sk: Skúška oblekov

Videli ste v najnovšom čísle časopisu NEVESTA fotoeditoriál pánskych oblekov Tom Steed by nevesta.sk s názvom Lovec pokladov? Teraz vám nášho Lovca pokladov - modela Romana, ktorý vďaka magnetizujúcemu pohľadu, šarmu a dokonale padnúcemu obleku zviedol modelku Katku - ukážeme z tej druhej strany.
titulka_tom_skuska

Musíme vás totiž vyviesť z omylu. Ani taký ideálny chlap, akým Roman je, to nemá ľahké pri výbere obleku. Je vyšší viac ako býva zvykom, rukávy a nohavice preto potrebuje dlhšie ako býva zvykom. Aby jeho postava nebola zbytočne zakrytá plantavými nohavicami a širokým sakom, keďže je aj štíhlejší viac ako býva zvykom, nezostáva mu nič iné, ako si dať ušiť všetko na mieru. Pre muža, ktorý chce vyzerať a pôsobiť ako dokonalý džentlmen, je však návšteva "jeho krajčíra" zážitkom. Veď si môže nakombinovať jedinečný oblek, ktorý nemá nikto iný, a hlavne, ktorý mu sadne ako uliaty.  

   A tu prichádza na scénu režisér celého fotoeditoriálu - značka Tom Steed - Made to measure - špecialista na košele a obleky na mieru.

 

skuska_tom_steed_15

 

Romana sme museli ubezpečiť, že do kabínky s foťákom nepôjdeme... :)

 

Prípravy fotoeditoriálu sa začali skúškou oblekov. Teda najskôr sme Romana museli namerať a vybrať tie správne látky, ktoré sme nakombinovali s tými správnymi farbami podšívok a košiel a nakoniec aj doplnkami. Keď z dielne vyšli "poloušité" obleky, nasledovala spomínaná skúška alebo tzv. fitting v butiku Tom Steed v Starom meste v Bratislave.

 

skuska_tom_steed_kolaz_1

 

Ako prvé sme začali fittovať casual sako z tmavomodrého menčestru. Je s úzkou fazónkou, na dva gombíky a červenými doplnkami v podobe gombíkových dierok obšitých červenou niťou.

 

skuska_tom_steed_kolaz_2


Nasledovala skúška business nohavíc a svadobných nohavíc, ktoré bolo treba viac vypasovať.   

 

skuska_tom_steed_4

 

A tu je business oblek, ku ktorému sme si nachystali niekoľko variánt kravát, manžetových gombíkov, opaskov...

 

skuska_tom_steed_kolaz_4

 

Svadobnú košeľu s krytým zapínaním v smotanovom odtieni sme zladili so svadobnom vestou v tom istom tóne.

 

skuska_tom_steed_kolaz_3

 

A ešte posledná foto "našpendleného" ženícha a obleky môžu putovať späť do dielne :)

 

skuska_tom_steed_11

 

V butikoch Tom Steed na Michalskej ulici v Bratislave alebo Františkánskej ulici v Trnave nájdete aj množstvo pánskych doplnkov od manžetových gombíkov, hodvábnych vreckoviek, kravát až po opasky a spodnú bielizeň. Už ich treba len krásne zladiť s vaším oblekom a košeľou na mieru :) 

 

skuska_tom_steed_kolaz_6

 

Ak ste zvedaví, ako Romanovi obleky sadli, pozrite si výsledný fotoeditoriál v časopise NEVESTA! 
Kliknite tu.

 

tomsteed_uputavka_clanok

 

Foto: Chriss by nevesta.sk

Chriss | 4.5.2012, 20:00