Svadobné šaty: Nebojte sa pastelových farieb

Prísť k oltáru v pastelových šatách vo farbe sladkých cukroviniek, ako vystrihnutá z Degasovho obrazu s baletkami... Pekná predstava, však?
titulka_pastel
Baletky

Korzet zdobený krištáľmi, hravá sukňa z tylu a okvetné lístočky z organzy. Pastelová ružová (prvý model zľava) z dielne Liancarlo. Ľadovcová modrá je ako stvorená pre "morskú vílu". Chladná a nedostupná. Šaty od Alfreda Angela z hodvábneho taftu najviac vyniknú na tmavovláske. Púdrová ružová na šatách z ručne skladanej organzy a tylového živôtika pôsobí hravo a zvodne. Model pochádza z dielne Dennisa Bassa.

 

bridesmay2012_peter_langer

 

Popoluškine šaty
Svetlý broskyňový odtieň dodáva šatám rozprávkový nádych. Tyl v kombinácii s taftom v decentnom strihu s asymetrickým živôtikom a preloženou sukňou vyzdvihne vysokú eleganciu modelu od Petra Langera.

 

bridesmay2012_ann_taylor

 

V tylovom závoji

Púdrovo fialový hodvábny tyl vytvára éterický dojem motýľa. V bohatej nadýchanej sukni sa nevesta musí na parkete doslova vznášať :) Model z dielne Samuelle Couture.

 

bridesmay2012_angel_sanchez

 

Morská víla

Svetloružový hodváb a bavlna. Šaty od Angela Sancheza s tenučkými ramienkami vzadu pripomínajú obrovskú plutvu, vďaka ktorej bude nevesta nádherne plávať po sále.

 

bridesmay2012_vera_vang

 

Panna z oceánu
Telová organza, tyl a aplikácie zo Chantilly čipky. Šaty z dielne Very Wang pôsobia akoby ich utkali prílivové vlny oceánu. Dojem morskej víly dokonalý.

 

Foto: SANDRA FREIJ pre brides.com

Kristína  | 1.5.2012, 15:00