Hilary Duff: Byť vydatá je prekrásny pocit

Každý, kto by predpokladal, že žena, ktorá stvárnila princeznú, mala svadbu ako vystrihnutú z prepychového časopisu, je na omyle. Hilary stavila na svoju osobnosť a jednoduchosť.
weddinghilaryduff_titulka
Americká herečka a speváčka Hilary Duff, známa najmä z filmovej adaptácie klasickej rozprávky o Popoluške, sa vydala 14. augusta 2010 v Santa Barbare v Kalifornii. ÁNO povedala hokejistovi Mikeovi Comriemu.

 

Najkrajšia časť svadby? Naše novomanželské sľuby.“

 

weddinghilaryduff

 

Hilary a Mike si vymenili manželský sľub obklopení množstvom kvetov. S organizáciou svadby im pomohla špičková svadobná agentka Mindy Weiss. Na romantickú svadbu známa dvojica pozvala približne 100 hostí a hlavnou družičkou bola speváčkina mladšia sestra Haylie.

 

hilaryduff_weddingdress

 

Speváčka sa predviedla v bielych šatách s dlhým závojom od návrhárky Very Wang. Korzetové šaty potiahnuté tylom mali strih a la morská panna. Doplnené boli o nariasenú vlečku a dokonale kopírovali Hilarynu vypracovanú postavu. Obuté mala lodičky od Christiana Louboutina a požičané šperky od Van Cleef & Arpels. Jej nastávajúci mal smoking od Toma Forda.

 

hilaryweddingphotoshilaryduff16626059500914

 

Celá svadba sa niesla v znamení kvetov. Nevestina svadobná kytica pozostávala z bledoružových georgín a spestrila jej outfit. Živé ruže zdobili dokonca aj trojposchodovú tortu z bledého korpusu a maslovej plnky.

 

hilary-duff-wedding-cake

 

Svadobčanom sa predstavili ako nový pár tancom na známu pieseň „Stand By Me“. Kvôli svadbe absolvovali aj tanečné lekcie v štúdiu u Lisy Goodman. Novomanželia tvoria pár od roku 2007. Pre 22-ročnú speváčku a 29-ročného hokejistu je to prvé manželstvo. Snáď aj posledné, tak nech im to vydrží!

 

Foto: Simon & Martin pre OK!

 

Publikované 19. 4. 2012

Zuzka | 20.1.2015, 16:00