Pánske trendy z New Yorku

Svetre, kockované vzory a obleky v duchu príjemnej elegancie – to všetko mohli vidieť diváci počas módneho týždňa v New Yorku.
tit

Ležérna elegancia v podaní béžových nohavíc a svetra so vzorom je vhodná na každodenné nosenie. Túto kombináciu nepochybne ocenia páni, ktorí radi vyzerajú dobre a zároveň sa cítia pohodlne. Sveter a nohavice sú vhodne doplnené bledou košeľou, no ak by chceli páni pôsobiť trošku výraznejšie, možno by nebolo na škodu, ak by si zvolili farebnejšiu košeľu.

 

pani_ny1

 

                                                      ...

 

pani_ny2


Zaujímavo pôsobí aj spojenie nohavíc podobnej bledohnedej farby, bledého svetríka a kockovaného športového saka.

 

pani_ny6


Pri športovej elegancii ešte zostaneme – tentokrát ju predstavuje model pozostávajúci zo sivých kockovaných nohavíc a hnedej bundy, ktorá je skombinovaná s topánkami rovnakej farby.

 

pani_ny3

 

                                                      ...

 

pani_ny4


Newyorskí návrhári nezabudli ani na pánov, ktorí preferujú klasickejšie obleky, a tak diváci mohli vidieť aj takéto kúsky. Sivý oblek s jednoradovým sakom doplnený o vestičku pôsobí dojmom jednoduchej a pohodlnej elegancie. Obleky podobného strihu nájdeme aj v iných odtieňoch sivej farby.

 

pani_ny5

 

                                                ...

 

pani_ny2jpg


Keďže je kolekcia určená na sezónu jeseň/zima 2012, súčasťou niektorých modelov sú aj kabáty s dĺžkou pod kolená s kockovaným vzorom. Široký golier je doplnený dvojradovým zapínaním s veľkými čiernymi gombíkmi.


Newyorský týždeň módy priniesol niekoľko inšpirácií pre pánov, ktorí majú radi ležérnu módu, ale aj pre tých, ktorí uprednostňujú overenú klasiku. Tmavé o bledé modely je možné oživiť zaujímavým sakom či kabátom s károvaným vzorom. Zdá sa, že na jeseň bude káro opäť in.

 

Foto: SITA/AP

Petra  | 28.2.2012, 10:00