Lusan Mandongus: Keď rozkvitne ženská duša

Vysoko kvalitné svadobné šaty ozdobené saténovou mašľou a krehkými vzormi vyzerajú skvelo, aj keby sme ich hoci len videli visieť na vešiaku. Možno je to vďaka porozumeniu ženskej duše, ktoré sa prelína s vycibrenou prácou. Možno. Jedno je však isté. Svadobná návrhárka Lusan Mandongus oblieka nevesty do ľahučkej elegancie a krásy.
maria_lusan_mandongus_24_2_2012

Navrhovanie svadobných šiat sa nezaobíde bez vášne, ktorá svadobnej návrhárke Lusan Mandongus určite nechýba. Svojej práci sa venuje od roku 1991. Zákazníčky a obdivovateľky Lusaninej tvorby obdivujú nenapodobiteľný štýl a kvalitu oblečenia. Tá je zabezpečená mnohými spolupracovníkmi, ktorí sa vo svojom remesle naozaj vyznajú a tvoria s láskou pre každú nevestu.

 

Lusan rozumie ženskej duši. Začínala ako malá svadobná návrhárka v Hong Kongu, no postupne sa zdokonaľovala a získala uznanie. Dnes už na celom svete rozkvitlo viac ako 80 butikov, ktoré zdobia jej slávne meno vo Veľkej Británii, Spojených štátoch amerických, Japonsku, Nemecku, Malajzii a na Blízkom východe.

maria_lusan_mandongus_24_2_2012-2

Svadobná návrhárka vytvára fantastické a moderné nositeľné modely. Brilantne využíva priestrannosť a dbá na plynulosť ženskej línie a tvarov. Odborníčka na svadobné šaty čerpá inšpirácie v orientálnych prvkoch a čínskom umení. Na svoju tvorbu používa luxusné a jemné tkaniny – hodváb, satén, taft, šifón, tyl a nezabúda ani na krajku.

Pri svadobnej kolekcii Lusan Mandongus 2012 kladie dôraz na pás, zdobí čipkou a vytvára siluety morskej panny. Každý kus dýcha exkluzivitou.

maria_lusan_mandongus_24_2_2012-3

 

Očarujúce nápady zhmotňuje v jednoduchých šatách s nádychom romantiky, ktoré však nie sú chudobné na prvky haute couture.

 maria_lusan_mandongus_24_2_2012-1

Exoticky znejúce meno sa spája s klasickou eleganciou.

 

Foto: preownedweddingdresses.com, thegreatwedding.com, weddingguideasia.com

Mária | 19.3.2012, 11:00