TOP 5 svadobných salónov na nitrianskej výstave: Salón Nicole

Na nitrianskej svadobnej výstave sme si spravili prieskum svadobných salónov a zostavili sme pre vás TOP 5 tých najlepších. Prvé miesto je už známe, pozrime sa, komu patrí druhé miesto.
Salón Nicole
nicole_4

2. miesto: Svadobný salón NICOLE

LOKÁCIA

 

Keďže Svadobný salón Nicole nemá v Nitre svoj salón, nemohol chýbať na nitrianskej svadobnej výstave. Veď do Bratislavy je to z Nitry len na skok. Na výstave si vybral vhodné miesto - sústredené v strede blízko pódia.

 

nicole_3

 

VÝZDOBA A SVADOBNÉ ŠATY

 

Celkový look stánku pôsobil elegantne až noblesne. Ako by ste sa ocitli na výstave niekde v Taliansku alebo Španielsku, skadiaľ pochádza Manuel Mota, dvorný návrhár značky Pronovias, ktorú salón Nicole ponúka. Čierne figuríny oblečné v modeloch z najnovšej kolekcie, drobné dekorácie a všetko pekne nasvietené.

 

stanok_nicole_doplnit

 

PERSONÁL

 

Návštevníčkám boli k dispozícii dve poradkyne, ktoré ochotne informovali o modeloch a rezervácii skúšky šiat. Salón Nicole neumožňoval skúšku šiat priamo na výstave, preto si nevesty mohli rezervovať termín skúšky v bratislavskom salóne. Plusom bolo, že po oba dva dni v spolupráci s portálom nevesta.sk prezentovali šaty Pronovias dve modelky.

 

nicole_kolaz

 

ZHODNOTENIE

 

Svadobný salón Nicole, stálica na slovenskom svadobnom trhu, si drží svoju štandardnú vysokú úroveň. Štýlová prezentácia však niektoré návštevníčky regionálnej výstavy natoľko neoslovila, keďže všetky ostatné salóny ponúkali možnosť skúšky šiat priamo na výstave. Svadobná výstava však nemusí byť silou-mocou o skúšaní šiat, mala by byť hlavne o vystavovaní prémiových modelov z najnovšej kolekcie. Ten, komu učarujú, sa určite rád vyberie priamo do salónu, kde si ich môže v súkromí a intimite vyskúšať.

Okrem výstav ste modely Salónu Nicole mohli vidieť aj v on-line časopise NEVESTA, kde mal atraktívny fotoeditoriál s Thomasom a Abbie Puskailerovcami.

 

nevestanicole_strany_kolaz

 

Foto: nevesta.sk

   

Kristína  | 27.2.2012, 09:00