Testovanie Mary Kay: Art of nature

Jar sa nám už predvádza v plnej kráse a my, ženy, sa z nej tešíme o to viac, keď nám zavíta do šatníka a kozmetickej taštičky. Ten náš redakčný kozmetický kufrík začal praskať vo švíkoch. Spravili sme si teda testovací víkend a tu sú výsledky!
mk_test_titulka

Novinky Mary Kay sa tentoraz nesú na vlnách prírody. Žiaria nádhernými sviežimi farbami. Zelenou - ako bujné dažďové pralesy, oranžovou - ako koralové útesy a žltou - ako kaňony. Z kolekcie Art of Nature sme sa pustili do testovania dekoratívnej kozmetiky, ktorú tvoria lesky na pery, tekuté očné tiene, tónovacie farby na líca a a laky na nechty.

Všetky novinky sú balené v takýchto krásnych krabičkách. Už samotné rozbaľovanie je radosť :) 

 

mk_test_7

 

Pre žiarivé oči:

 

Tekuté očné  tiene v štyroch odtieňoch

 

Čo sľubujú: Ľahko sa nanášajú. Sú zamatovo jemné a dlhotrvajúce. Nezanechávajú nánosy v záhyboch viečok.

Naše skúsenosti: Menej je viac. Stačí malá kvapôčka na celé viečko a pri dôkladnom rozotretí (najlepšie prstom) vznikne krásny trblietavý film. Dojem z líčenia je veľmi svieži, vhodný na bežný deň - hlavne pri odtieňoch Spring Leaf, Sandstone a Pearl. Najtmavší z odtieňov Driftwood môže pekne vyniknúť aj pri večernom líčení.

 

mk_test_4_u

 

Pre žiarivé ústa:

 

Lesk na pery v troch odtieňoch

 

Čo sľubujú: Okamžite hydratuje pery a dodáva im hebkosť, jemnosť, ochranu a efekt mokrých pier.

Naše skúsenosti: Lesk má zaujímavý dizajn aj prevedenie. Zložený je z priehľadného lesku vo vonkajšej tube a nádhernej farby vo vnútornej. Nám učaroval Warm Coral s medeným nádychom, ktorý ladí s lakom na nechty Lava (nižšie). Lesk vydrží na perách neobyčajne dlho. Funguje aj efekt mokrých pier a kto má rád pocit lepivých pier, príde si na svoje. Ak však máte dlhé vlasy a fúka vietor, bude lepšie zvoliť si cop alebo vypnutý účes, lebo vlasy sa budú na pery stále prichytávať.

 

lesk_upr

 

Pre žiarivé nechty:

 

Lak na nechty v dvoch odtieňoch a podkladový/ochranný lak 

 

Čo sľubujú: Dodá nechtom intenzívnu farbu a lesk. Ľahko sa nanáša a na nechtoch vydrží neuveriteľne dlho.

Naše skúsenosti: Odtieň Lava má špecifickú jarno-letnú farbu. Doslova z neho srší volanie mora, dovolenky a nefalšovaného oddychu. Ak si najskôr nanesiete podkladovú bázu, vydrží naozaj neuveriteľne dlho. A znesie aj umývanie riadu a iné bežné, ženské činnosti :) Ale pozor, jedna vrstva nestačí.

 

mk_test_3_u

 

Pre žiarivé líčka:

 

Jemná tónovacia farba na líca

 

Čo sľubujú: Ľahké rovnomerné pokrytie, ktoré ľahko priľne.  

Naše skúsenosti: Tak toto je náš favorit z novej kolekcie! Úžasná konzistencia, ktorá nádherne priľne na líčka. Veľmi jednoducho - len pár ťahmi končekmi prstov - sa dá vytieňovať línia lícnych kostí. Žiarivý efekt zaručený. Na slniečku vytvára krásne odlesky. Na jemné denné líčenie sa nám osvedčil odtieň Pink Pearl a na výraznejšie alebo večerné Sheer Copper.

 

mk_test_6

 

Ak trpíte jarnou únavou, ľahká pomoc! Novinky Art of nature vás svojimi farbami tak rozveselia, že akýkoľvek náznak únavy bude zažehnaný :)

 

A už teraz sa môžete tešiť na testovanie luxusnej pedikúry :)

 

Foto: nevesta.sk a Mary Kay

Kristína  | 1.5.2012, 11:00