Toto sú víťazi!

Ďalším úspechom v súťaži o Najlepší výrobok roka sa môže pochváliť spoločnosť Mary Kay. V prestížnej súťaži, ktorú každý rok vyhlasuje Asociácia vizážistov a stylistov Českej republiky získala pre svoje tri výrobky titul Odporúčané AVS-ČR.
tlacova_sprava_vitazi_avs

Spoločnosť Mary Kay získala celkovo 20. ocenenie Odporúčané AVS-ČR a 3 ocenenia Výrobok roka! Tento rok sa odborníci zhodli na tom, že odporúčajú tieto výrobky:


Time Wise® Hydratačná gélová maska s regeneračným účinkom. Prvá pomoc pre mladšiu, pevnejšiu a pružnejšiu pleť, ktorá nie je poznačená pôsobením stresu. Vaša pleť bude žiariť a navyše minimalizuje jemné linky a vrásky.

hydratacna_gelova_maska

• Lash Love™ Maskara (Black). Vaše riasy si zaslúžia len to najlepšie a s touto maskarou získate maximálny efekt krásnych zdravých rias bez nepekného zlepenia. Kto by niečo také nechcel?

mascara_lash_love

• Time Wise® Nočný komplex na obnovu pleti (suchá/normálna pleť). Vďaka zložkám, ktoré regeneruje pleť, podporuje bunkovú obnovu a posilňujú a stabilizujú kožnú bariéru, môžete mladnúť v noci. Okrem toho obsahuje výťažky z plodov palmy Acai, silné antioxidanty, ktoré vašu pleť osviežia a spomalia starnutie pleti.

nocny_komlepx_na_obnovu_pleti


Foto:

Mary Kay

Andrea | 14.2.2012, 09:00