Svadobné inšpirácie z výstavy v Inchebe

K svadbe patrí tisíc všakovakých drobností, zháňaním ktorých strávi moderná nevesta aj viac ako rok. Svadobná výstava je ideálnou príležitosťou dozvedieť sa o svadobných novinkách rýchlo a na jednom mieste. Čo zaujalo na výstave v Inchebe nás?
incheba_2012_titulka

Farebné Petti sukničky! Len si predstavte vaše malé družičky, ako vám rozhadzujú lupienky ruží v týchto chutných sukničkách :) Značka Dadoo má v ponuke tri kolekcie dievčenských šiat a sukničiek - Dollywood, Rozprávkovo-kráľovská kolekcia a kolekcia Balet.  

 

incheba_2012_2_mala

 

Svadobné cupcakes. V marhuľkovo-bielej farebnej kombinácii pôsobili noblesne a zároveň chutne. Pani cukrárka si dala na výzdobe zvlášť záležať :) Mňam...

 

incheba_2012_4_mala

 

Čarovná svadobná výzdoba v súlade s prírodou. Stánok svadobnej agentúry Kasolina pôsobil na výstavisku ako oáza pokoja. Živé stromy s vôňou lesa, kvietkové lampášiky a tisíc vintage drobností... Tak takúto svadobnú výzdobu musí oceniť každá romantická duša.  

 

incheba_2012_25_mala

 

A tu je Katka Hrčková z agentúry Kasolina, ktorá má niekoľkoročné skúsenosti s organizovaním svadieb. Výzvou sú pre ňu netradičné miesta - ako lúky, les či vinice, kde dokáže so svojím tímom vytvoriť nezabudnuteľnú svadobnú atmosféru. 

 

incheba_2012_17_mala

 

Foto: nevesta.sk

 

Kristína  | 8.2.2012, 16:00