TOP 5 svadobných salónov na svadobnej výstave v Inchebe

Biele, maslové, čipkované, nadýchané, tylové, hodvábné... Na svadobnej výstave v bratislavskej Inchebe ste si ich pozrieť, ale aj vyskúšať na desiatky. Nás zaujalo päť svadobných salónov, ktoré spĺňali kritérium jedinečnosti.
Tvár nevesta.sk s Mary Kay - Martina Babjaková
incheba_2012_martinka

Jesus Peiro a Svadobný salón Naive

Úchvatné modely tohto vychýreného španielskeho návrhára ponúka výhradne salón Naive. Už zdiaľky nás upútali luxusné materiály, jednoduché pritom odvážne strihy a samotné spracovanie, ktoré je veľmi blízko k „haute couture".

 

incheba_2012_14

 

incheba_2012_naive

 

Päť modeliek v svadobných šatách zo salónu Diva

Svadobný salón Diva prezentoval svoje modely značky Allure až na piatich modelkách! Na výstave zabodoval. Musíme uznať, že šaty vyzerajú neporovnateľne lepšie na krásnej dievčine ako na figuríne :) 

 

incheba_2012_19

 

incheba_2012_3

 

Najextravagantnejší model v Svadobnom salóne Valery

Jedinečné svadobné šaty, ktoré si navrhla samotná majiteľka salónu. Bohato vyšívaný korzet Swarovského kryštálmi a korálikmi pôsobí honosne a sexi. Doplnený je strapatou sukňou pieskovej farby. Jednoducho exkluzivitka priamo z Libanonu :)

 

incheba_2012_8

 

Najkrajší stánok - Svadobný salón Diamond

Vo firemných farbách salónu Diamond sa niesli modelky, výzdoba, kvety... jednoducho celý stánok, ktorý bol naozaj priestranný a nevestám umožnil aj skúšanie modelov.

 

incheba_2012_diamond

 

Vo vejárikovom modeli sa predviedla Martinka Babjaková - Tvár nevesta.sk s Mary Kay :)

 

incheba_2012_11

 

Pepe Botella v Svadobnom salóne Pasarela

Exkluzívne svadobné šaty španielskeho návrhára Pepe Botella a "dobrý nos" na výber tých správnych modelov.

 

incheba_2012_pasarela

 

 

Ak ste nestihli svadobnú výstavu v Bratislave, nezúfajte. Veď už 11. a 12. februára sa môžete prísť pozrieť na nitriansku výstavu Svadba od A - Z! Vidíme sa :)

 

Foto: nevesta.sk

 

Chriss | 6.2.2012, 08:00