Svadobné rande s čiernovláskou

Do tretice sa na prechádzku po Svadobnej výstave v Carltone vyberieme s nevestou zo Svadobného salónu Wedding Avenue. Pozývame vás na rande s čiernovláskou Zuzkou.
avenue_titulka

Očká ako uhlíky, jemné črty, milý úsmev. Vlasy vypnuté do uhladeného účesu, ktorý pekne tvaruje profil. Na uškách sa hompáľajú štrasové náušničky. Dekolt zostáva odhalený a neozdobený. Veď v jednoduchosti je krása. Výraznému štrasovému opasku na snehobielych svadobných šatách by už nemalo nič konkurovať. Chce predsa pôsobiť vkusne a štýlovo.

 

 Dáte si s ňou teda rande?  

 

avenue_5

 

Nás čiernovláska neodmietla :) Tak ako tisíc ďalších návštevníkov Svadobnej výstavy v Carltone, ktorých s úsmevom oboznámila s novinkami v Svadobnom salóne Wedding Avenue. V jednom z ich svadobných modelov sa na výstave aj predviedla.

avenue_kolaz

 

Ak sa vám zapáčili práve jej svadobné šaty, môžete si ich skúsiť priamo v salóne :) Sedieť budú nižšej až stredne vysokej postave, tmavovláske, ktorá ocení zvýraznenie siluety a romantický nádych volánikov na sukni. 

 

avenue_9

 

Majiteľka salónu Veronika Majerková nám čiernovlásku na chvíľku "požičala" a ozajstné rande sa mohlo začať :)

Ochutnali sme Cabernet z Vinárstva Karpatská Perla, pristavili sa pri cyklámenovom stolovaní Svadobnej agentúry Elizabeth, vybrali obrúčky z Kamea design...

 

avenue_kolaz_2

 

avenue_4

 

Pri svadobnej kytici tiež víťazí cyklámenová farba :)  

 

avenue_8

 

V svadobnom stánku Wedding Avenue už čakali ďalšie nevestičky, ktorým prisľúbila "rande". Preto krátka rozlúčka a nám zostal už len krásny pohľad na volánikové svadobné šaty s vlečkou...

avenue_kolaz_1

 

Foto: Chriss by nevesta.sk

Svadobné šaty: Wedding Avenue

Modelka: Zuzka

Priestory: Hotel Radisson Blu Carlton


 

Prečítajte si aj Prechádzku po svadobnej výstave s nevestou zo Svadobného salónu Nicole a Svadobného salónu Diva

Chriss | 26.1.2012, 08:00