Nevesta na prechádzke po svadobnej výstave v Carltone

Je mladá, krásna a vyzná sa vo všetkých novinkách, ktoré súvisia s čarovným slovíčkom SVADBA. Prijmite jej pozvanie na prechádzku po svadobnej výstave v Carltone. Spoločnosť vám bude robiť vaša NEVESTA.
titulka_modelka_nicole

Ak by ste sa jej spýtali, kto je naslovovzatý odborník v svadobnej móde, tak vám bez mihnutia oka odpovie majiteľka Salónu Nicole - Drahomíra Bulková, ktorá už tretí rok otvára svojou výstavou svadobnú sezónu na Slovensku.  

 

Voľba šiat preto bola jasná - PRONOVIAS. Predstava? Ľahúčke mušelínové šaty s romantickým nádychom. Sem-tam ich môže zdobiť jemný kvietok, srdiečkový výstrih a dlhá vlečka. Farba? Prírodná biela.

 

Drahomíre Bulkovej stačil jeden pohľad na našu nevestu. Vybrala model, ktorý jej dokonale sadol a splnil jej vysnívané predstavy.

 

modelka_nicole_kolaz_1

 

A teraz prišiel rad na svadobné obrúčky. Krásny výber mali v Kamea Design, Aleš Řehák - Zlatníctví či Laura Gold, no tie pravé si nakoniec vybrala v ALO diamonds.

Pre ňu obrúčka vykladaná desiatkami bielych briliantov a pre neho jednoduchá - hladká so symbolickým jedným čiernym diamantom.  

 

modelka_nicole_3

 

Miesto konania obradu aj hostiny musí spĺňať základné kritérium. V názve nemôže chýbať päť hviezdičiek :) Preto prichádza do úvahy hotel Amade Chateau, kde vám zabezpečia romantický obrad v parku a svadobnú noc v rozprávkovom princeznovskom apartmáne...  

 

modelka_nicole_21

 

...alebo nakoniec vyhrá komorný hotel Albrecht? Uvidíme, rozhodne počet hostí. 

 

modelka_nicole_23

 

Svadobná kytica. Tón v tóne so šatami alebo farebná, nech rozžiari tvár a pritiahne pozornosť? V tvare gule, žezla, anglickej kvapky alebo extravagantná paleta?  

 

modelka_nicole_1

 

Vyhrá elegantná klasika z Kvetinárstva Orchidea alebo kreatívna extravagancia Maroša Petica z Kvetinárstva Čierny Tulipán?

 

modelka_nicole_kvety_kolaz

 

Pri svadbe nie je priestor na pokus-omyl. Väčšinou tú vlastnú zažijeme len raz v živote. Preto si nechám poradiť od vychytenej svadobnej agentúry Wedday. Obzvlášť mi záleži na stolovaní. Ich romantické ružové dekorácie z Archa Bellus Design ma úplne dostali :) 

wedday_kolaz

Z ktorej by ste najradšej ochutnali? Ja som neodolala francúzskej makrónke, ktorou ma ponúkli v stánku Amade Chateau :)

 

modelka_nicole_torty_kolaz

Hrejivý kožúšok z pravého peria by som využila ešte aj v apríli.

modelka_nicole_kozuch_kolaz

 

Dá sa povedať, že mám všetko... Už len taká maličkosť. Nájsť toho pravého ženícha :) a obliecť mu oblek od Javiera Arnaiza.

 

modelka_nicole_11

 

PS pre ženícha: Ak by to bolo možné, mohol by si si po mňa prísť na takomto bielom koči. Požičajú ti ho v Hoteli Kamila :)

 

modelka_nicole_31

 

A kto nás bude fotiť? Predsa Chriss by nevesta! Moje fotky musia byť ako z titulky časopisu NEVESTA!

 

modelka_nicole_15

 

Asi takto ma Chriss nafotí... Na jej fotkách som vari ešte krajšia ako v skutočnosti!

 

modelka_nicole_33

 

modelka_nicole_35_

 

PS: O tom, kto a ako ma česal, si vyžaduje zvlásť kapitolu :) Podrobne vám celý proces opíšem budúci týždeň.

 

Foto: nevesta.sk
Svadobné šaty: Salón Nicole
Vlasy:
Kadernícky salón Jean Louis David
Vizáž: Gosh
Modelka: Lenka V.

Priestory: Hotel Radisson Blu Carlton

 

nevesta.sk | 19.1.2012, 13:00