BADroom Hair

Je profesionál, je tvorivý, je originálny. Kadernícky majster István Farkas z Maďarska. Pred svojím príchodom na Slovensko sa venoval prezentácii popredných svetových značiek v najväčších svetových metropolách od Londýna až po Sydney a od Frankfurtu po Budapešť.
badroom_logo_farkas

Počas svojej kariéry pracoval so svetoznámymi kaderníkmi ako Andrew Barton (Londýn), Akos Bódi, Nick Irwin (Londýn), Alexandra Kempf (Nemecko), Mary Kovac (Sydney), Karoly Temesváry (Hollywood), Franck Provost (Paríž), Anthony Mascolo (Anglicko). Popritom István pracoval na rôznych prezentáciách, udalostiach, pre divadlá, súťaže kráľovnej krásy (Miss World Hungary, Miss Universe Hungary), televíznych a filmových produkciách, módnych foteniach a prehliadkach po celom svete. badroom_farkas

Veľkú časť jeho znalostí získal v Londýne, takže vedľa francúzskej línie sa prezentuje aj anglickým štýlom. István sa v júni 2008 presťahoval na Slovensko a v apríli 2009 spolu s Anikó Benczeovou otvoril v Nových Zámkoch kadernícky salón.

badroom_nevesta_titulka

Portál nevesta.sk s týmto vlasovým čarodejníkom spolupracuje hlavne pri príprave modeliek pre fotenie fotoeditoriálov, kde mu necháva voľné ruky.

 

Viac informácií sa dozviete pod týmto odkazom.

 

Tešíme sa na naše spoločné umelecké kreácie!

 


Foto:

BADroom - Hair / Salon & Academy

MgA. Eva Grznáriková | 19.1.2012, 16:00