Svadba víťazky súťaže o svadobné šaty!

Prišla, diskutovala a zvíťazila! To bola Zuzka, ktorá si pred rokom svojou účasťou v súťaži o svadobné šaty priklonila šťastie na svoju stranu. Tak čo poviete, oplatí sa súťažiť?
esaty_vyherkyna_titulka

Oplatí! Našu čitateľku Zuzanu Medzihorskú upútal model DIANE a v súťaži si ho aj "vydiskutovala". „Do týchto šiat som sa zamilovala na prvý pohľad. Sú výstredné, čo zbožňujem, a nevšedné ako náš vzťah, keďže s partnerom sme boli celý život najlepší priatelia,“ hovorí výherkyňa, ktorá má svadbu vo svojich vysnívaných šatách šťastne za sebou.

S úsmevom si spomína, ako do svadobného salónu v Stupave, kde ju šaty čakali, išla s obavami, či budú aj naživo také rozprávkové. „Boli však ešte kúzelnejšie!"  Veď posúďte spolu s nami!

 

esaty_vyherkyna_1

 

Svadobné šaty v maslovom odtieni jej naozaj perfektne sadli. Predĺžený korzet so srdiečkovým výstrihom jej pekne formoval driek a bohatá sukňa, ktorú ozvláštňovala krátka puffová sukňa, pôsobila honosne a veľkolepo, presne tak ako svadobný deň patrí.    

 

esaty_vyherkyna_2

 

Taktiež oceňujeme Zuzkin výber svadobnej kytice. Kvety všetkých farieb jej zjav úžasne oživili. Na svadobných fotografiách vďaka kytici ešte viac žiari. 

 

esaty_vyherkyna_3

esaty_vyherkyna_4

 

Pochváliť musíme aj ženícha! Tradičný čierny oblek s košeľou a viazankou vo farbe svadobných šiat bol tou správnou voľbou.

 

esaty_vyherkyna_5

 

Mladomanželom prajeme krásny spoločný život a veľa lásky!

 

PS pre naše čitateľky: súťažiť sa oplatí! Tak neváhajte a zapojte sa tu. 

 


Foto:

súkromný archív Z.M.

eva  | 24.2.2012, 10:00