Máte už svoje svadobné šaty?

Príďte sa túto nedeľu pokochať najnovšími kolekciami svetoznámych značiek, ktoré opäť vytvorili nádherné a snové svadobné šaty. K najvýraznejším značkám svadobného priemyslu patrí nepochybne Pronovias, ktorá je už dlhé roky vlajkovou loďou svadobného salónu Nicole.
nicole_pronovias_titulka

Ak máte pocit, že vo svadobnej móde bolo vymyslené snáď už všetko a že módni návrhári nás už nemajú čím prekvapiť, veľmi sa mýlite. Každú sezónu sa tešíme na tisíc nových nevídaných variácií nádhernej klasiky menom Svadobné šaty.

 

Značka Pronovias opäť veští šťastný svadobný rok 2012. Hlavný čarodejník (rozumej dvorný dizajnér značky :) Manuel Mota na svoje kreácie používa tie najkrajšie materiály a rafinované strihy.

 

Svadobný salón Nicole, a jeho majiteľka, Drahomíra Bulková, značku pozná dôverne a šaty chodí vyberať osobne do Barcelony. Opýtali sme sa jej, čo je pre tohtoročnú kolekciu príznačné: "Kolekcia svadobných šiat Pronovias na rok 2012 je charakteristická veľkými romantickými sukňami v ľahkých materiáloch, najmä tylu a krásnej španielskej čipky."  nicole_pronovias_clanok

"Zaujímavým oživením tohtoročnej kolekcie sú modely svadobných šiat s perím doplnené sukňou z lupeňov, ktoré pôsobia veľmi efektne a zároveň aj extravagantne. Uvedené modely zvýrazňujú štíhlosť postavy a veľká romantická sukňa s vlečkou dodáva danému modelu pompéznosť a neopakovateľný zážitok. Aj pre sezónu 2012 dominujú dlhé hladké a španielske závoje s čipkou, ktoré dopĺňajú model svadobných šiat."

 

svadobna_vystava4

 

Drahomíra Bulková sa po dlhoročnom úspešnom pôsobení na trhu rozhodla usporiadať svadobnú výstavu. Úspešne, pretože 15. januára sa koná už potretíkrát. Pozýva vás na ňu osobne:

 

"Dovoľte, aby sme Vás v mene spoločnosti La novia pozvali na 3. ročník svadobnej výstavy v hoteli Carlton, kde pre Vás tím odborníkov zaoberajúcich sa svadobnou tématikou pripravil naozaj zaujímavú ponuku na Váš svadobný deň.

 

15. 1. 2012 príďte stráviť  príjemnú januárovú nedeľu do hotela Carlton a zahaľte sa do svadobnej atmosféry, ktorá Vás určite očarí svojou ponukou."

 

Portál nevesta.sk sa ako mediálny partner Svadobnej výstavy k tomuto pozvaniu s radosťou pripája.


Foto:

Pronovias/ Svadobný salón Nicole

nevesta.sk

eva  | 10.1.2012, 10:00