Maľované svadobné šaty Michaely Bubelíny

Motýle, kvietky, Swarovského kryštály a perie zdobili svadobné modely mladej slovenskej dizajnérky Michaely Bubelíny, ktoré na módnej šou predviedli známe osobnosti z televíznej obrazovky. Svadobná kolekcia pôsobila dievčensky a nežne, ale aj sexi a vyzývavo.
bubeliny_titulka

Tvárou módnej značky Michaela Bubelíny je herečka Kristína Mečko, ktorú môžeme poznať z filmu Lietajúci Cyprián. Na pomyselné mólo vo Vinárskom Dome v Pezinku, kde sa prehliadka konala, vystúpila ako prvá. Sexi model s priesvitným čipkovaným korzetom ozvláštnený perím zaujal bohatou nariasenou sukňou.

 

bubeliny_

 

Herečka Elena Podzámska si predvádzanie doslova vychutnala. Rozdávala úsmevy a bozky, predvádzanie okorenila aj tanečnými kreáciami. V modeloch perfektne vynikla jej ultraštíhla postava.

  
bubeliny_4

 

Svadobná róba z ručne maľovaného hodvábu pôsobila na Queen of the World Natálii Kacinovej Bizoňovej naozaj jemne až vzletne :)

 

bubeliny_6

 

Finalistku Miss 2011 - Radku Andrlovú návrhárka zaodela do modelu, na ktorý ručne aplikovala takmer tisícku Swarovského kamienkov. Niekoľkotýždňová práca na splývavých šatách sa oplatila. Ich trblietanie v žiare reflektorov zaujalo každé mužské a ženské oko.  

 

bubeliny_7

 

Herečke Mirke Partlovej robila na móle spoločnosť malá družička. Maľovaný korzet na šatách baletkovského strihu dodal Mirke look ľadovej kráľovnej.  

 

bubeliny_8

 

Na módnej prehliadke spoločnosti EL Fashion Agency pod názvom EL FASHION & Michaela Bubelíny SHOW sa spolu so šatami Michaely Bubelíny predviedli aj šperky od spoločnosti Top Line Diamonds - Cristaluna a čierne nebrúsené diamanty a kožuchy od spoločnosti Révay.
Módna show spĺňala aj charitatívny rozmer, ktorý je pre nás veľmi dôležitý a bol jej neoddeliteľnou súčasťou,“ povedala projekt manažérka Katarína Marková z EL Fashion Agency. Peniaze, ktoré sa vyzbierali počas show, poputujú na Nadáciu TV JOJ.

Foto: Patrik Ratajský

 

Kristína  | 2.12.2011, 15:00

Fotogaléria

bubeliny_6bubeliny_5bubeliny_4bubeliny_3bubeliny_1bubeliny_9bubeliny_6bubeliny_5bubeliny_4bubeliny_3bubeliny_1bubeliny_9bubeliny_6bubeliny_5bubeliny_4bubeliny_3bubeliny_1bubeliny_9bubeliny_6bubeliny_5bubeliny_4bubeliny_3bubeliny_1bubeliny_9bubeliny_6bubeliny_5bubeliny_4bubeliny_3bubeliny_1bubeliny_9bubeliny_6bubeliny_5bubeliny_4bubeliny_3bubeliny_1bubeliny_9