Veselé kúsky do perín

Španielsky návrhár Carlos Diez navrhol pre pánov zopár modelov spodnej bielizne, ktorými môžu rozveseliť deň svojej nežnej polovičke.
Veselé kúsky do perín
vesele_kusky_tit

Zima sa neúprosne blíži a s ňou prichádzajú aj dlhé večery. Čo tak si ich trošku spríjemniť a zabaviť sa napríklad v posteli? Španielsky návrhár Carlos Diez pre všetkých pánov, ktorí majú radi výstredné a najmä zábavné kúsky spodnej bielizne, pripravil celkom vtipné modely.

 

vesele_kusky2

 

Každodennú rutinu vám možno pomôžu ozvláštniť trošku extravagantne pôsobiace trenírky, ktoré vyčaria úsmev na tvári nejednej dáme obľubujúcej bláznivé kúsky. Predstavte si, že prídete z práce unavená domov a tam vás čaká váš drahý oblečený napríklad v takomto veselom sete s potlačou smejúcich sa úst a ešte k tomu s ružovým tielkom a možno aj niečím chutným pod zub. No nezdvihlo by vám to náladu? Určite si aj vaša polovička príde na svoje a zrejme skončí ako model na fotografii – s odtlačkami vašich pier na tvári. 

vesele_kusky3

 

Menej vtipné, no o to viac sexi sú tieto tesné boxerky so šnurovaním, ktoré sú dokonca zladené s teniskami. Ak sa niektorí z pánov odváži obliecť si niečo podobné, nemôže sa čudovať, ak sa jeho partnerka s potmehúdskym úsmevom na tvári pustí do rozväzovania.

 

vesele_kusky1


Zdá sa, že Carlos Diez má rád farebné potlače, keďže do tretice si pre pánov pripravil pyžamo posiate modrými očami. Dámy, ak vás bude takto oblečený partner čakať doma v perinách, pripravený zohriať vás, mali by ste sa pyžama čo najrýchlejšie zbaviť a ukryť ho pod posteľ, aby sa na vás nedívalo toľko očí. Veď vám úplne postačia tie jeho, no nie?

Spodná bielizeň pre pánov, ktorej autorom je dizajnér Carlos Diez, môže byť inšpiráciou pre pánov, ako spríjemniť večer svojej milovanej. Pre dámy to však môže byť zaujímavý tip na veselý a zároveň praktický vianočný darček :-)

 

 

Foto: SITA/AP


 

Petra  | 25.11.2011, 12:00