Pánska kolekcia Victorio & Lucchino 2012

Dvojica španielskych návrhárov predstavila počas Barcelona Bridal Week svoju kolekciu svadobných šiat a pánskych oblekov na rok 2012. Pozrite si s nami obleky z kolekcie s názvom Esencia.
Victorio & Lucchino
victoriolucchino_titulka

Jednoduchá elegancia a štýl charakterizujú pánske modely z návrhárske dielne Victorio & Lucchino. Napriek tomu, že u nás páni uprednostňujú klasické obleky s vestičkou, príjemným osviežením by mohol byť žaket, ktorý je u ženíchoc obľúbený najmä vo Veľkej Británií. Dvojica návrhárov však myslela na všetko, a tak pre pánov pripravila obe možnosti. Klasické strihy pánskych modelov odľahčuje moderne pôsobiaci dizajn skombinovaný so zaujímavými materiálmi.

 

victoriolucchino_016

 

                                                   ...

 

victoriolucchino_008

 

Čo sa týka farebnosti oblekov, dizajnéri uprednostnili čiernu klasiku, ktorá je na večer odporúčaná. Jednoradové sako je doplnené tmavomodrou vestičkou a tá je dokonale zladená s viazankou. Páni určite ocenia aj pohodlné nohavice voľnejšieho strihu, ktoré spolu s lakovanými šnurovacími topánkami a sakom vytvárajú elegantnú kombináciu.

 

victoriolucchino_027

 

                                               ...

 

victoriolucchino_030

 

Ak by páni túžili byť vo svoj veľký deň originálnejší, možno ich zaujme niektorý zo žaketov, ktoré si návrhári pre nich pripravili. Na prvý pohľad jednoduchý, no na druhý pohľad mimoriadne zaujímavý je tento čierny model. Žaket je ušitý z jemne lesklej čiernej látky, ktorá je ozdobená nenápadným vzorom. Práve tento vzor dodáva celkovému vzhľadu modelu istú dávku pôvabnej tajomnosti.

victoriolucchino_024

 

Pri niektorých modeloch návrhári žakety doplnili farebnou vestičkou. Príjemnou zmenou medzi čiernymi oblekmi je žaket doplnený o vestu a viazanku baklažánovej farby a o sivé nohavice s pásikmi.

 

victoriolucchino_012


Pánske obleky a žakety z kolekcie španielskej dvojice sú príjemným spojením rokmi overenej klasiky s modernejšie pôsobiacimi prvkami. Je len na pánoch, či si zvolia elegantný uvoľnený žaket so zaujímavou vestou alebo uprednostnia formálnejšie pôsobiaci čierny oblek.

 

Foto: Barcelona Bridal Week

Petra  | 18.11.2011, 11:00