Blíži sa svadobná výstava v Carltone. Ako bolo minulý rok?

Tretí ročník exkluzívnej svadobnej výstavy v Carltone, ktorú organizuje spoločnosť LA NOVIA, sa pomaly blíži. Prečítajte si, ako bolo minulý rok.
svadobna_vystava4

Ten, kto sa dal zlákať bielym svadobným kočom na Hviezdoslavovom námestí pred hotelom Radisson Blu Carlton, neoľutoval. Svadobná výstava plná nových inšpirácií povzbudila nevesty k rozbehnutiu kolotoča predsvadobných príprav.

 

Neodolali sme ani my a nedeľu sme strávili v spoločnosti firiem, ktoré sú bez pochýb odborníkmi na tému svadba. Vstup do výstavných priestorov patril svetelným dekoráciám Agentúry Daisy so slávnostne prestretým stolom vyzdobeným obrovským bielym perím.

 

svadobna_vystava7


Svadobnosť sálala z každej výstavnej kóje viac ako štyridsiatky vystavovateľov. Len svadobné obrúčky a šperky prezentovalo osem značiek na čele s ALO Diamonds. Nájsť si tie najkrajšie spomedzi niekoľkých stoviek nakoniec vyznelo ako náročná úloha.

Hlavnú rolu hral na výstave Salón Nicole. Modely z najnovších kolekcií značiek  Pronovias, La Spoza a St. Patrick, z dielne módneho návrhára Manuela Motu, sa vynímali nielen na figurínach, ale aj na herečke Kristíne Farkašovej. Tá predviedla jeden z najobľúbenejších modelov Salónu Nicole, ktorý nádherne podčiarkol účes Exkluzívneho kaderníckeho salónu TONI.S. Majiteľka salónu Nicole Drahomíra Bulková si napriek tomu, že ako organizátorka a garantka výstavy musela dohliadať na celý priebeh akcie, našla na nás čas a portálu nevesta.sk poskytla rozhovor. Prečítať si ho môžete tu

 

svadobna_vystava2K svadbe patria bezpodmienečne svadobné oznámenia. Ak ste za tú najvyššiu kvalitu, portfólio Archa Bellus Design by vás určite uchvátilo. Ručne vyrábané luxusné oznámenia spĺňajú tie najvyššie kritéria kreativity, dokonalosti vyhotovenia a materiálov. Značka vytvára na Slovensku nový trend, ktorý ocenia hlavne fajnšmekri a všetci tí, pre ktorých je výnimočnosť v živote kľúčová.

Ak hľadáte vhodný dar pre nevestu či ženícha, skúste im namiešať vlastný parfum. S flakónom podľa vášho želania, s iniciálami mladomanželov a dátumom svadby, zabaleným v škatuľke s rovnakými údajmi, bude jednoznačne patriť k tým najoriginálnejším darom.
Možnosť prezentácie si nenechal ujsť ani Červený Kameň, veľký hrad v Malých Karpatoch. Zaujímalo nás, aká najväčšia svadba sa v ňom dá usporiadať. Ak sa práve vy chystáte svoj veľký deň zdielať napríklad s viac ako 500 hosťami, máte nad čím uvažovať. V hradných pivniciach Červeného Kameňa majú skúsenosti s organizovaním svadieb aj pre 800 hostí.

 

svadobna_vystava3

 

Súčasťou výstavy boli tiež vyhľadávané svadobné agentúry s niekoľkoročnou tradíciou. Exkluzívny rozhovor nám poskytla aj svadobná koordinátorka Petra Agnerová, zakladateľka prvého slovenského svadobného štúdia. Prečítať si ho môžete tu.
Z cateringových firiem nás svojou ponukou oslovil Sharkam VIP Catering. Stačí si predstaviť hostinu, ktorú vám organizujú ľudia so skúsenosťami s protokolárnym servisom na vládnych akciách, a je rozhodnuté.

Organizátorovi výstavy, spoločnosti LA NOVIA, sa podarilo uspokojiť naozaj všetky potreby snúbencov s víziou organizácie nezabudnuteľného svadobného dňa. Mysleli aj na také detaily ako predsvadobný rýchlokurz spoločenského tanca alebo osobného trénera, vďaka ktorému môže nevesta vyzerať ako topmodelka, farbenie topánok podľa šiat (White Atelier) či degustáciu vín. Samozrejmosťou bola ochutnávka miňoniek a zákuskov hneď niekoľkých cukrárenských firiem napríklad od značky Laurent či Kaffe Mayer a ako bodka na záver aj rezervovanie svadobnej cesty snov.

 

vystava_svadba6


Sviatočná atmosféra, veľkolepé priestory hotela Carlton a príjemná spoločnosť ľudí, ktorých spájalo čarovné slovo svadba, svedčia o vydarenej akcii. Už teraz sa tešíme na ďalší 3. ročník!

 

Foto: nevesta.sk

Kristína  | 20.11.2011, 08:00