Moje farbičkovanie po tvári

Ahojte! Volám sa Katarína a som bývala account manažérka, ktorá snívala svoj sen o tom, že sa raz stane vizážistkou, avšak stále nebol čas sa tomuto umeniu bližšie venovať.
Už od strednej školy, alebo aj skôr, som milovala kozmetiku a stále viac a viac sa o ňu zaujímala a často som pri nejakej príležitosti skúšala maľovať kamarátky, ktoré boli vždy spokojné, čo ma veľmi tešilo.
katka_titulka_1

Jedného dňa som mala zrazu veľa voľného času, tak som si povedala, že teraz je ten správny čas a prihlásila som sa na kurz vizážistky, kde som si chcela potvrdiť, či to moje farbičkovanie po tvári nie je len také obyčajné a či by som zvládla aj niečo viac. Už počas kurzu som sa do tejto profesie doslova zažrala a chcela by som v tom ďalej pokračovať.

 

katka_3

 

Nakoľko som uvažovala aj o vytvorení vlastnej webovej stránky, avšak ešte som si na to netrúfala, skúsila som si vytvoriť blog. Moje príspevky nie sú nakoniec len o líčení, ale aj iných príbuzných témach ako dekoratívna kozmetika a móda. Ale, samozrejme, líčenie bude prevládať.

 

katka_2

 

Môj blog už nejaký ten čas fungoval, keď som dostala zaujímavú ponuku od portálu www.nevesta.sk, aby som rovnako ako na svojom blogu pridávala príspevky aj sem. Pre mňa to bola veľká príležitosť, ako sa podeliť o svoje príspevky s ďalšími ľuďmi a veľmi sa na túto spoluprácu teším.
 

katka_5


Prajem Vám príjemné čítanie :)

Katarína Flimelová | 11.11.2011, 17:30