Bratislava Fashion Weekend: Prehliadka LIU JO

Kolekcia jeseň/zima 2011 talianskej značky, ktorej tvárou je topmodelka Kate Moss, zaujala sexi nedbalou eleganciou. Úplety, kožušinky a tmavé zemité farby. Ste pripravené na chladné jesenné dni?
fashion_1_titulka

Zvierací vzor nikdy nevyjde z módy. Aj túto sezónu môžete na večierku zažiariť v minišatách s leopardím vzorom.  

 

fashion_1_4_w

 

Ak sa lepšie cítite v nohaviciach a máte chuť dať vyniknúť vašim krivkám, dotoho! Na vrch tmavé trblietavé sako a opačné pohlavie dostanete zaručene do rozpakov.

 

fashion_1_5_w

 

Zostaňme pri úzkych rifliach tentoraz v svetlej farbe. Ak ich zladíte s kultovou riflovou bundičkou s kožušinovým golierom a tunikovým tričkom, ulice mesta budú vaše. 

 

fashion_1_1_w

 

Pre dámy, ktoré uprednostňujú pohodlie, sú tu úplety a voľné strihy. Široké nohavice zdôrazňujú ženskosť. Využijete ich nielen do práce, ale aj vo voľnom čase.

 

fashion_1_2_w

 

Aby vás nezaskočili zimné mesiace, v šatníku by vám nemala chýbať vetrovka alebo teplý kabát s trištvrťovými rukávmi. A už neplatí pravidlo - sveter pod kabát, ale aj opačne!

 

fashion_1_3_w

 

fashion_1_7_w

 

fashion_1_9_w

 

Naladili sme vás na jesennú módu? Zajtra sa spolu pokocháme na modeloch spoločenských šiat ALBERTA FERRETTI by ANIMA TUA Prague z prehliadky Bratislava Fashion Weekend.

 

Foto: nevesta.sk 

Kristína  | 20.9.2011, 10:00