Dcéra Micka Jaggera ako Iron Lady

Módne editoriály sú mojou záľubou. Budem konkrétny a doplním, že ich prezeranie je mojou záľubou (to aby si niekto nezainteresovaný nemyslel že ich fotím, božechráň). Väčšinou však narazím síce na pekné fotky modeliek/modelov v úžasných outfitoch, pre ktoré by som bol ochotný vraždiť, no často ide o nudné a tuctové štylizácie typu - „pozeraj do neznáma, to dobre ukáže“.
georgia_titulka

Editoriály, ktoré môžeme vidieť v magazíne Harper´s Bazaar považujem za jedny z najlepších. (všetkým odporúčam pozrieť si fotografie, ktoré pre magazín nafotila stylistka Rachel Zoe s jej priateľmi „z brandže“). Veľmi dobre hodnotím aj jeden z posledných, v ktorom si „hlavnú rolu“ shootla dcéra Micka Jaggera - Georgia.
Na prvý pohľad som nevedel, čo si o tom myslieť. No teraz tieto fotky doslova zbožňujem. Hoci Georgia nepatrí medzi tie najkrajšie modelky z najkrajších, má charizmu a tú je v týchto fotografiách cítiť. 
Hlavnou „témou“, alebo ak chcete ideou editoriálu, je bývalá predsedníčka britskej vlády - Margaret Thatcher, taktiež prezývaná aj ako „Železná Lady“ a hoci sa o Angličanoch hovorí, že ich humor je suchý, tieto fotografie také jednoznačne nie sú.
Lepšie je raz vidieť ako stokrát počuť (v tomto prípade čítať), tak nech sa páči:

Iron Lady vol.2
 

01_georgia

 

02_georgia

 

03_georgia

 

04_georgia

 

05_georgia

 

06_georgia

 

07_georgia

 

08_georgia

 

09_georgia

 

10_georgia

Patrik | 16.8.2011, 09:00