Angel Sanchez: Romantické jesenné modely

Angel Sanchez, módny návrhár pochádzajúci z Venezuely, ktorý je obľúbený aj medzi slávnymi osobnosťami, ako sú Elizabeth Hurley či Sandra Bullock, predstavil svetu svoju novú kolekciu dvanástich svadobných šiat na tohtoročnú jeseň.
angel_titulka

Ako povedal sám návrhár, pri vytváraní dizajnu svadobných šiat sa snaží vyhnúť typickým riešeniam a práve jesenná kolekcia dokazuje, že sa mu to darí. Každý z tuctu modelov je niečím zvláštny a odlišný od ostatných, pretože Sanchez využil inovatívne spracovanie látok, konkrétne sieťotlač a vyrezávanie či vystrihovanie vzorov. Avšak táto kolekcia nie je výnimočná len technikou zdobenia látok, ale predovšetkým svojím romantickým nádychom.

 

angel9


Na prvý pohľad veľmi jednoduchý model so strihom v tvare A vám pri bližšom pohľade odhalí francúzsku čipku jemne zahaľujúcu dekolt a živôtik zvýraznený drobnými flitrami.

 

angel8


Netradičným modelom sú šaty celé pokryté čipkovou aplikáciou s výstrihom v tvare loďky. Strih sa môže zdať obyčajný, no opak je pravdou, keďže nevesta má v nich úplne odhalený chrbát.

 

angel2


Za bližšie prezretie stoja aj šaty bez ramienok nezvyčajného strihu ušité z krepového hodvábu. Všimnite si asymetricky nariasenú aplikáciu na vrchnej časti, ktorá je ozdobená jemnou čipkou. Použitie nariasenej aplikácie ocenia najmä nevesty, ktoré sa nemôžu pýšiť plným dekoltom, pretože práve riasená ozdoba im ho pomôže vyčariť.

Vpravo je model s francúzskou čipkou a bledoružovou podšívkou. Pozornosť púta zaujímavá čipka na dekolte a jemná stuha zvýrazňujúca driek.

 

 

Foto: Angel Sanchez

Petra  | 13.7.2011, 09:00

Fotogaléria

angel1angel3angel4angel5angel6angel7angel1angel3angel4angel5angel6angel7angel1angel3angel4angel5angel6angel7angel1angel3angel4angel5angel6angel7angel1angel3angel4angel5angel6angel7angel1angel3angel4angel5angel6angel7