Pestré a štýlové „oblečenie“ pre oči – Lacoste Eyewear Spring/Summer 2011

Leto je v plnom prúde a každý z nás denne premýšľa o tom, čo na seba. V oblečení chceme vyzerať čo najlepšie, pri výbere kozmetiky dbáme na to, aby nás v lete ochránila pred ostrými lúčmi slnka. Šperky a doplnky už majú len urobiť dokonalú bodku za prípravou. A práve jedným z najpopulárnejších letných módnych doplnkov sa stali slnečné okuliare. Prívlastok „doplnok“ im však trochu uškodil, pretože ich majitelia prestali vnímať ako dôležitý prvok ochrany zraku. Pri výbere okuliarov treba okrem výzoru myslieť aj na to, že oči si za všetku prácu, čo pre nás robia, zaslúžia trochu starostlivosti. Letná kolekcia okuliarov Lacoste ponúka ideálny kompromis. Kvalitu, štýl i funkčnosť zároveň.
Lacoste summer 2011
lacoste_3

Kolekcia okuliarov Lacoste Spring/Summer 2011 priniesla na trh farebné variácie dúhy, v ktorej si pozornosť získajú najmä pestrá žltá, červená a tyrkysová.

 

lacoste_1


Dámske slnečné okuliare dávajú na výber z deviatich rozdielnych modelov. Na chuť si prídu dámy, ktoré majú rady odviazaný štýl, farby či výrazné doplnky, ale i tie, ktoré uprednostňujú pred eleganciou športový štýl a pohodlie.

 

lacoste_4

 

V kombinácii s pestrými farbami, ktoré majú jednotlivé modely na výber, budú okuliare okrem ochrany pred slnkom podčiarkovať hravý a veselý letný štýl. Pre tie dámy, ktoré majú radšej klasiku, sú tu modely so širšími plastovými rámami, na ktoré sa dá zvoliť menej výrazná farba, napríklad čierna, bordová či hnedá.

 

lacoste_2


Pánsku kolekciu okuliarov tvorí dvanásť modelov, pri ktorých je, tak ako pri dámskych, opäť možné vybrať si z množstva farebných variácií konkrétneho modelu. Žltá či ružová sú pre pánsku kolekciu možno netypické, ale o to väčší dojem hravosti vytvárajú.
Obe, dámska i pánska kolekcia, ponúkajú síce menší počet modelov, no veľký výber farieb a farebných kombinácií. Okrem rámov, je variabilná i farba skiel, a tak si môže každý vybrať model, ktorý sa mu páči a hodí najviac a zároveň nerobiť kompromisy vo farbách.

 

lacoste_5


Slnečné okuliare sú jedným z doplnkov, do ktorého kvality sa oplatí investovať, pretože chránia jeden z našich najdrahších zmyslov.
Už ich len nikde nezabudnúť... ?


Foto: Lacoste, internet

 

Jana  | 9.7.2011, 09:00