iRobot Scooba: Inteligentný svadobný dar

Lámete si hlavu nad tým, s akým svadobným darom by ste u nevesty a ženícha naozaj zabodovali? Alebo, naopak, ste nevesta a dostali ste "úlohu" vybrať si niečo, čo by vám svadobní hostia mohli darovať? Máme pre vás tip. Robotický pomocník na umývanie podláh Scooba! Stačí lusknúť prstom a dom či byt bude ako zo škatuľky!
scooba_titulka

Svadobné dary sú "ošemetná" záležitosť. Ak si budúci mladomanželia spíšu zoznam vecí, ktoré by radi dostali, avšak vy sa s ničím neviete akosi stotožniť, skúste sa tajne informovať u svadobných mám, čo hovoria na váš nápad. A podstatná bude pre vás informácia, že o takom niečom ešte nepočuli a nikto to nemá v pláne kúpiť.

Ak koluje predsvadobným éterom oznam, že by nevesta so ženíchom privítali hotovosť, vy ste však pevne presvedčení, že voľný čas, ktorý získajú vďaka Scoobe, je na nezaplatenie, nezaváhajte. V tomto prípade sa oplatí zariskovať.

 

Hovorí sa, že vo dvojici ide všetko ľahšie. No v trojici, doslova samo! Spolunažívanie s umývačom podláh Scooba je jednoducho nenahraditeľné. Spoločnosť iRobot, ktorá má v ponuke kompletnú rodinu robotických pomocníkov určených na údržbu podláh, je vývojárom vojenských taktických a bojových robotov pre americkú armádu a kozmických robotov pre NASA. Okrem umývača Scooba v ponuke iRobot nájdete aj robotické vysávače Roomba a robotický mop Braava. Táto absolútna špička v robotike s dvadsaťročnou históriou a desiatkami vyvinutých robotov stojí určite za viac ako len povšimnutie.

 

5 vecí, koré musíte o iRobote Scooba vedieť:

  • Je to jediný robotický pomocník na trhu na umývanie podlahy.
  • Prepracovaný čistiaci systém s troma fázami umývania hravo vyčistí dlaždice, linoleum a pevné podlahy, z ktorých dokáže odstrániť aj zaschnuté nečistoty.
  • Scooba oddeľuje znečistenú vodu v samostatnom zásobníku a na umývanie používa výlučne zmes čistej vody so špeciálnym čistiacim prostriedkom iRobot Hard Floor Cleaner, čím zničí až 99,3% bežných domácich baktérií.
  • Vďaka pokročilej technológii iRobot Scooba umyje dlážku až k stene.
  • Ak by váš iRobot náhodou prestal poslúchať, servisné služby pre robotické zariadenia sú maximálne komfortné - kuriér z pohodlia vášho domova robota vyzdvihne a následne vám ho doručí, a to všetko zadarmo!
scooba

Ako pracuje iRobot Scooba?

Predtým, ako sa robotický umývač pustí do práce, je potrebné podlahu povysávať. V prvej fáze iRobot Scooba 450 navlhčí umývaný povrch jemnou spŕškou vody s čistiacim prostriedkom, aby sa uvoľnili zaschnuté nečistoty. Potom výkonná kefa s otáčkami 600 ot/min. podlahu vydrhne, zatiaľ čo stierka zberá znečistenú vodu. Nakoniec podlahu ešte dôkladne zotrie gumenou stierkou

scooba_dry_dock

 (Scooba v praktickom nabíjacom a sušiacom držiaku DryDock)


Ovládanie je jednoduché, na paneli použijete dve tlačidlá – jedným si zvolíte veľkosť umývanej plochy, druhým spustíte umývanie. Pri veľkej ploche sa ráta s umytím priestoru 14 – 28 m2 a vyčistí ju za 45 minút. Malú plochu do 14 m2 dôkladne umyje za 22 minút.


Pokiaľ sa rozhodnete pre kúpu tohto naozaj šikovného pomocníka, dostanete teraz k nákupu skvelý darček: praktický stojan DryDock určený na nabíjanie a dokonalé vysušenie vašej Scooby 450 po jej použití. Jednoducho vložte Scoobu do stojana a ten sám aktivuje úplne tichý sušiaci mód, ktorý vysuší vnútro robota. Navyše sa Scooba nabije a bude pripravená na ďalšie umývanie.


Ak teda hľadáte výrobok, ktorý by bol vhodným darom, a pritom chcete, aby sa naozaj páčil a v domácnosti nezapadol prachom, stavíme sa, že prvý svadobný dar, ktorý mladomanželia vybalia po návrate zo svadobnej cesty, bude i Robot Scooba.  


Prehľad všetkých výrobkov a e-shop nájdete na irobot.sk 



Výhradným dovozcom a distribútorom značky iRobot je spoločnosť PLAY Electronics, s. r. o.


Foto: PLAY Electronics, s. r. o.

iRobot/ Kristína  | 27.4.2015, 08:00

Fotogaléria

scooba_galeria2scooba_galeria1scooba_galeriascooba_navigaciascooba_galeria2scooba_galeria1scooba_galeriascooba_navigaciascooba_galeria2scooba_galeria1scooba_galeriascooba_navigaciascooba_galeria2scooba_galeria1scooba_galeriascooba_navigacia