Oznámte svadbu štýlovo!

Detaily, detaily a ešte raz detaily... Práve na nich sú založené dnešné perfektné svadby a práve okolo jedného detailu sa bude dnes krútiť aj môj príspevok. Viete, čo je to scrapbooking a že vďaka nemu môže byť aj vaša svadba jedinečná? Že nie? Tak len pekne čítajte ďalej...
nevesta_blog_1

Eva Kamecká je úplne normálna baba. Má však jedno hobby, ktoré ju nesmierne baví, a tým je scrapbooking, nazývaný tiež tiež cardmaking. Je to vlastnoručné vytváranie jedinečných "kartičiek" - ako ich Evka sama nazýva (pohľadníc, oznámení a vôbec všetkého, čo chcete, aby bolo výnimočné). Na Slovensku bolo toto hobby dlho nepovšimnuté, avšak dnes už sa vytvára komunita scrapbooking-maniačiek, za ktorých oznámenia by ste vraždili. :)

 

Ja vám dnes predstavím kolekciu originálnych svadobných oznámení, ktoré sú jedinečené, neotrepané a určite zaujmú každého hosťa, no potešia aj tých, ktorí sa na svadbu nedostanú.


vualá :)

nevesta_blog_2

nevesta_blog_3

 

nevesta_blog_4

 

nevesta_blog_5

 

nevesta_blog_6

 

nevesta_blog_7

 

nevesta_blog_8

 

nevesta_blog_9

 

nevesta_blog_10

 

Oznámenie je jeden z najlepších spôsobov ako vašu svadbu vyzdvihnúť. Veď zákusky sa zjedia, kvety zvädnú, hudba dohrá, hostia odídu, ale svadobné oznámenia a ešte k tomu jedinečné, dokážu aj po rokoch vyčarovať úsmev na tvári, no nie? :)

 

A čo je na svadobných handmade oznámeniach najlepšie? Že si ich môžete navrhnúť úplne podľa seba a svojho vkusu, a tak v tom navždy zostane aj kúsok vás. :) Ak máte chuť vyskúšať scarpbooking samy, tak potrebný tovar nakúpite www.house-of-scrap.sk a ak som vás inšpirovala natoľko, že máte chuť objednať si svadobné oznámenia, tak sa hláste tu: www.house-of-scrap.blogspot.com.

 

A ja teraz utekám plakať do vankúša, že vy si už môžete vyrábať vlastné svadobné oznámenia a ja ešte ani toho svojho chlapa nemám... :)

 

Pekný deň :)

 

 

Fotky: archív Eva Kamecká

Vaša Katka  | 26.6.2011, 18:30