Byť tak zámockou paňou...

Poznáte to, na svadbe sa každá nevesta cíti ako princezná. Prečo však ten pocit neobnoviť aj v bežný deň? Pobyt v Chateau Herálec v nádhernom prostredí českej Vysočiny zláka nejednu princeznú a princa.
nevesta_chateau_heralec

Z jedného z najkrajších českých zámkov Chateau Herálec sa po kompletnej pamiatkovej a stavebnej rekonštrukcii stal 5-hviezdičkový boutique hotel & club resort obklopený anglickým parkom z 18. storočia. Návštevníci zámku majú možnosť výberu z deviatich exkluzívnych priestranných apartmánov a desiatich luxusných dvojposteľových izieb s krásnym výhľadom na okolitú prírodu. Navyše, všetky miestnosti sú nositeľmi svojho vlastného príbehu. Kráľovský a prezidentský apartmán zase ponúkajú okrem nevídanej rozlohy noblesu starých čias: zreštaurované fresky, štukové výzdoby, pôvodné drevené obklady s bohatou rezbárskou výzdobou.

nevesta_chateau_heralec_jedalen

Ak vás ešte len čaká váš veľký deň, prečo sa nerozhodnúť pre svadbu v krásnom zámočku? Nielen vy, ale aj vaši hostia sa budú cítiť naozaj exkluzívne. Romantické prostredie a výnimočnú atmosféru priamo na zámku dopĺňa kaplnka Sv. Anny s dych vyrážajúcimi freskami, ktorá môže byť miestom vášho svadobného „áno“.

nevesta_chateau_heralec_apartman

Nové sily a energiu načerpáte vo svete wellness a spa, vo fitness centre spálite nejaké tie kalórie, necháte sa hýčkať uvoľňujúcimi masážami a na záver si zaplávate v bazéne priamo pod klenbami zámku. Aktívne žijúce páry si tiež prídu na svoje.

„V našej Knihe zážitkov ponúkame klientom, ktorí túžia po zážitkoch a zaujíma ich šport, kultúra, príroda, adrenalín alebo kvalitná gastronómia, rôznorodé aktivity: let balónom, kúpanie v lome, psie záprahy, nordic walking či cykloturistiku, jazdenie na koni, let vrtuľníkom, stavanie iglu, slowfood, golfový trenažér, rybačku či poľovačku. Ponúkame aj možnosť zapožičania kabrioletu, s ktorým sa poznávanie krás Vysočiny stane ešte atraktívnejším,“ uviedla Alexandra Kasperová, majiteľka zámku Chateau Herálec. „Kniha zážitkov obsahuje aj množstvo tipov na skvelé výlety a špeciálnu maľovanú mapu okolia. Inšpiruje našich hostí, ako čo najpríjemnejšie stráviť čas na našom zámku, kde im umožníme splniť ich sny,“ dodala.

nevesta_chateau_heralec_kupelna

 

Zámok s novogotickými prvkami z 19. storočia je zapísaný do zoznamu národných kultúrnych pamiatok ČR a je jedným z najkrajších českých zámkov.

 

Svoje brány pre všetkých návštevníkov otvorí už 1. augusta 2011.

 


 

Foto: Chateau Herálec

Lenka  | 29.6.2011, 09:00

Fotogaléria

nevesta_chateau_heralec_2nevesta_chateau_heralec_3nevesta_chateau_heralec_spalnanevesta_chateau_heralec_2nevesta_chateau_heralec_3nevesta_chateau_heralec_spalnanevesta_chateau_heralec_2nevesta_chateau_heralec_3nevesta_chateau_heralec_spalna