Street tigrica Zuzka: Pod závojom

Zo skrine som vytiahla moju svadobnú štólu, ktorou som si v kostole prekryla ramená, Zuzka vytiahla z vázy umelú kyticu (a ešte tisíc drobností, ktoré zaplnili obrovskú nákupnú tašku a tri igelitky) a nasimulovali sme si svadobný deň. Že jej tá štóla v úlohe svadobného závoja neskutočne svedčí!
zuzka_zavoj_5

Doobedné slniečko nás prinútilo hľadať zákutia s tieňom a veru s rukami plnými igelitiek, kde sme prevlákali od stoličky, obrusov, váz, flauty, topánok a neviem čoho všetkého ešte, to bola naozaj "makačka". Vyštafírovaní nedeľní Nitrania si to mierili do kostola na hrad a my so Zuzkou sme v podhradí šaškovali s našimi rekvizitami :)

 

zuzka_zavoj_2a

 

Ten starý dom je úžasne fotogenický! Zuzka vyhlásila, že nesmie chýbať ani na tých ozajstných svadobných foto. Genius loci podáva z okna Zuzke imitáciu svadobnej kytice... Strašne sa ho naľakala! "Zuzi, čo si - veď to je také romantické!"

 

zuzka_zavoj_4

 

Nakoniec nabrala odvahu a načiahla sa po ňu :)

 

zuzka_zavoj_5

 

Zuzi, si statočná! Zvládla si to :)

 

zuzka_zavoj_6

 

Malá reminiscencia s mašľou vo vlasoch za životom, keď ešte snívala o svojom princovi... Teraz sny naberajú stále reálnejšie a reálnejšie kontúry, hoci vám sme ho ešte neukázali. Čoskoro sa tak stane :)

 

zuzka_zavoj_7

 

Pod rúškom tajomstva...

 

zuzka_zavoj_8

 

"Mami, to je ozajstná nevesta alebo čo?" Pobavilo nás trojročné dievčatko veselo si poskakujúce z kostola so sedmikráskami v ruke. "Budúca nevesta. Už len dve nedele a všetko bude ozajstné."

 

PS: Ak ste ešte nečítali, takto sa to celé začalo - Nedeľa v námorníckom

 

Chriss | 24.5.2011, 15:00