Lýdia Eckhardt oslavuje 20. výročie

Čierne mólo netrpezlivo čaká na skvostné kreácie, tak ako hostia s kvetmi v rukách, ktoré patria stálici slovenského módneho sveta. Lýdii Eckhardt. 20. výročie svojho salónu oslávila skvostným galaprogramom.
lydia_upr_18

Módna prehliadka, ktorá sa niesla v duchu spomínania, nostalgie ale, samozrejme, aj optimizmu a dobrej nálady, uviedla vlasová šou Timey Tungliovej Vorosovej. Jej vesmírne kreácie predviedlo šesť modeliek v strieborných plavkách a dlhých bielych pelerínach, pripomínajúcich futuristický svadobný závoj. 

 

lydia_upr

 

Moderátorkou večera bola Jarka Lajčáková Hargašová. Vo videozáznamoch, ktoré prehliadku vhodne dopĺňali, Lýdia vyzdvihla jej skvelú postavu. Potvrdili to aj krátke čierne šaty z roku 1996, ktoré mala Jarka oblečené. Presne v tých šatách moderovala Lýdiinu prehliadku po prvýkrát.

 

lydia_upr_17

 

Prvá kolekcia s názvom Optimizmus zažiarila v cyklámenových tónoch. Ako hravý doplnok príjemne vyzneli veľké kárované kabelky.

 

lydia_upr_2

 

V druhej kolekcii Pohoda sa objavili svieže ružové, marhuľové, lilavé, pastelové farby. Na šatách nechýbali hravé volány, trblietavé kamienky či pufové rukávy.

 

lydia_upr_5

 

Kolekcia Farebná priniesla výrazné farby od oranžových odtieňov cez ružovú, zelenú až po modrofialovú. Tuniky, svetríky, krátke šaty so sexi strapcami.

 

lydia_upr_7

 

Šelma, kolekcia stvorená pre dámy, ktoré vedia, čo chcú a so všetkou noblesou a ženským šarmom to aj dosiahnu. 

 

lydia_upr_8

 

Bielo-čierna-červená. Názov kolekcie a tri farby, v ktorých sa nájde každá z nás.

 

lydia_upr_10  

 

Na móle nesmela chýbať ani Lýdiina prvá detská modelka, dcéra Jarky Hargašovej Vanesa. Dnes je to už krásna mladá slečna a rola modelky jej stále veľmi svedčí. Zažiarila v kolekcii Malá oslava.

   lydia_upr_9

 

K oslave sa svojím spevom pridali aj Robo Opatovský a Misha, ktorých spevácka kariéra sa začala práve na prehliadkach Lýdie Eckhardt.

 

lydia_upr_16

 

Záverečná kolekcia večerných šiat tvorila prierez tvorbou Lýdie Eckhardt z rokov 1996 - 2006. Modelky predviedli róby vytvorené pre Miss Slovensko.

 

lydia_upr_14

 

Hviezdou večera bola Jana Keketi. Zažiarila v nádhernej červeno-čiernej róbe z Miss Slovensko a zlatej toalete.

 

lydia_upr_13 

 

Lýdia Eckhardt, ktorú Jarka Lajčáková Hargašová prirovnala k nevyčerpateľnému zdroju pozitívnej energie, zožala vo svoj večer veľký úspech. Výnimočná atmosféra a v povetrí ďalších 20 úspešných rokov podčiarko standing ovations.

 

lydia_upr_4

 

Gratulujeme!

 

Foto: nevesta.sk

 

  

nevesta.sk | 20.5.2011, 13:00