Stačí povedať wow

Prípadne len otvoriť ústa v nemom úžase. Hoci svadba má byť o spojení dvoch ľudí, prečo sa troška nezahrať a nepripraviť svojim hosťom dramatické predstavenie? Americké svadby sú v poslednej dobe len o prekvapení. Určite ste aj vy videli niektoré z videí tancujúcich svadobčanov v kostole a nápaditých choreografií práve oddaného páru. Máte na nejaké prekvapenie aj vy chuť?
wow_6

Začať môžete hneď výberom miesta obradu alebo slávnostného obeda či večere. Slovensko síce nemá oceán alebo púšť ako Spojené štáty americké, no pýši sa nesmiernym prírodným bohatstvom, ktoré môže poslúžiť ako nečakané pozadie pre sľub vašej lásky. Dychberúci výhľad na Tatry, západ slnka nad Dunajom alebo niektorý z početných slovenských hradov a zámkov poslúžia ako netradičné a nezabudnuteľné miesto vášho sobáša.

 

wow_1

 

Ak ste tanečne nadaní, nacvičte si choreografiu a uprostred prvého tanca, keď sa ľahko kĺžete po parkete a očí všetkých hostí sú upreté len na vás, sa zrazu roztancujte do rytmu rýchlej pesničky (treba sa vopred dohodnúť s dídžejom) a prekvapte všetkých odvážnymi kreáciami. Nezabudnite požiadať kameramana, aby sa na vaše vystúpenie pripravil. Zábery z netradičného prvého tanca sa určite stanú vašimi najobľúbenejšími.

 

wow_3


Vaša svadba sa tiež môže zmeniť na penovú párty. Moderná technológia používaná v nočných kluboch umožňuje vytvoriť suchú penu, z ktorej vám nenavlhne oblečenie a ktorá nezanecháva fľaky na oblečení. Myslíte, že by vaši hostia ocenili improvizovaný penový boj? Prenajmite si na svoj veľký deň stroj na výrobu peny a premeňte formálnu svadbu na neformálnu zábavu.

 

wow_2

 

Tá sa však nemusí skončiť poslednou pesničkou a rozkrojením torty – ak máte v zásobe pripravený ohňostroj. Stačí vám najneskôr desať dní pred jeho konaním doručiť na miestny úrad žiadosť a následne dostanete potvrdenie o schválení. A potom vám už skutočne len stačí pobozkať sa a prekvapení svadobčania uvidia skutočný ohňostroj.

 

wow_10

 

Foto: internet

 

Nina  | 18.5.2011, 09:00