Kto je Lukáš Čunderlík?

Wuaaau! Aj na Slovensku máme návrhára topánok! Neviem ako vy, ale ja som to zistila až teraz, keď som sa snažila vypátrať niečo nové tam, kde sa slová heels, pumps, Laboutin či Manolo Blahnik skloňujú do odpadnutia. A podarilo sa! Mám nový úlovok - je ním potešujúca informácia, že aj u nás je človek, ktorý žije topánkami a svoju predstavu o ich dokonalosti dáva na papier.

Lukáš Čunderlík. A tu sú jeho návrhy.
Cunderlik_titulka

Nepoznám nikoho z "fashion sveta", ktorého by film Sex and the City neovplyvnil. Divoké kreácie Patricie Field, ktorá kombinovala nekombinovateľné a 4 odlišné typy herečiek, v ktorých sa mohla nájsť každá z nás. Ak je tento návrh inšpirovaný filmovou Carrie, tak nemá chybu - určite by ho nosila. Je odvážny, netradičný, farebný a vysoký :)))  Cunderlik1

 

 

Mám pocit, že aj semišové čižmičky Mirandu dokonale vystihujú. Sú moderné, trochu extravagantné, ale napriek tomu si zachovali prvky klasickej, strohej elegancie.

Cunderlik2

 

Krásne na Čunderlíkových návrhoch je to, že si topánky viem dokonale a živo predstaviť. Aj krajkovú aplikáciu na týchto elegantných lodičkách. Úžasná kombinácia dvoch zelených. 

Cunderlik3

 

Súhra kontrastov na vysokej platforme. Naozaj krása. Okamžite by som brala. (v tejto súvislosti mi napadá, že budem musieť zistiť, či sa na Slovensku dajú topánky ušiť na mieru.) 

Cunderlik4

 

Luxusná večerná lodička.

Cunderlik5

 

 

Tieto mi vyrazili dych.

Cunderlik6

 

Dokonalé k malým čiernym koktejlkám.

Cunderlik7

 

Netradičná kombinácia vzoru a farieb.

Cunderlik9

 

Nemôžem skončiť ničím iným, ako týmto šperkom v podobe sandálok Grace Kelly. Zaslúžia si toto meno... biely semiš a satén... Naozaj by som ich rada videla naživo.

Cunderlik8

 

Kto je teda Lukáš Čunderlík? Čo momentálne robí? Máme šancu, že jeho modely uvidíme naživo? Čoskoro to zistím a určite vám dám vedieť! 

 

Zdroj: internet

 

eva  | 17.5.2011, 10:20