Ako vonia vojvodkyňa z Cambridge?

Kráľovský svadobný parfem Kate Middleton je konečne odhalený. Vojvodkyňa z Cambridge si zvolila menej známu britskú značku Iluminum.
vona_kate

Kolekcia Iluminum má celkom 16 variácií vôní. Kate si vybrala parfém White Gardenia Patals, ktorá predstavuje kvetinovú variáciu s gardéniami, jazmínom a konvalinkami.

White Gardenia Patals by Iluminum je nádherná, svieža kvetinová vôňa, ktorá sa prirovnáva k vôni vázy plnej bielych kvetín chvejúcich sa vo vetre otvoreného okna.  Vôňa gardénií pripomína jazmín, ale je omnoho viac sviežejšia, menej vtieravá.

 

vona_kate_1

 

Hlavu parfému tvorí vôňa trópov, ale zároveň aj závan

mora. Srdce vône patrí trojici kvetín, ktorým dominuje gardénia. Citlivý nos ucíti tiež konvalinky, z ktorých mala Kate svadobnú kyticu.

Vôňa White Gardenia Patals by Iluminum, rovnako ako celá séria vôní Iluminum, sa predáva v jednoduchom elegantnom flakóne s moderným designom. Sklenený flakón má hranatý tvar a kovové viečko. Parfémovú radu vytvoril v roku 2007 vlasový stylista Michael Boardi. Značka je celkom mladá, nie veľmi známa, ale je vyhľadávaná predovšetkým v radoch celebrít. Parfém teraz čaká nová éra. Záujem oň po svadbe Kate Middleton a princa Williama výrazne vzrastie.

Foto: Illuminumperfume.com

Veronika  | 17.5.2011, 10:00