Na stope streetstylu budúcej nevesty Zuzky

Škoda, že neexistuje fotka, keď som sa ako dvojročná tajne vybrala do mesta v maminých vysokých lodičkách a s kabelkou cez plece, ktorá mi bola až po zem. Samozrejme, že som sa zladila s novými pletenými šatočkami smotanovej farby od tety Darinky.
tink_1a

Buchla som kovovou bránou a horko-ťažko stihla spraviť pár krokov, keď ma suseda Maršalka okríkla, kam som sa to vybrala. To už mamina bola v okne a cez smiech po mne kričala, nech preboha stojím, lebo ma zrazí auto alebo odvezú cigáni. Dopriala mi ešte pár krokov k bránke a zahanbená pred susedou, že si nevie ustrážiť decko, ma vzala na ruky a bolo po špacírke.

 

tinka_2

 

Topánky Gabor (ešte z minulej sezóny), kabelka Gabor (narodeninový darček), opasok Gabor (vianočný darček), dáždnik Gabor (manželov vianočný darček), vestička Mango, šatka H&M, rifle a svetrík Allora a handmade sklenená brošňa od Darinky :)

 

Ubehlo štvrťstoročie, a postupne vysvitlo, že tie špacírky mám naozaj v krvi. Tajné sú len občas, ale dnes ma už za ne nikto nekarhá. A mamine lodičky nosím dodnes! Samozrejme, nie tie spred rokov. Každú sezónu nové a hneď niekoľko. Mamina už viac ako desať rokov pracuje pre Gabor a vždy mi odloží tie najkrajšie kúsky. Keď mi niekto pochváli topánky, automaticky poviem: "To mám od maminy."

Mojím najväčším "špacírkovým" kamarátom je zrkadlovka a včera som sa rozhodla, že vám budem naj zábery z ulice aj blogovať. 

 

Najbližší mesiac teda presne od 11. mája do 11. júna bude hrať hlavnú rolu "Tigrica" Zuzka, moja kamoška a budúca nevesta!

 

 

Chriss | 11.5.2011, 16:00