Blíži sa Barcelona Bridal Week 2011

S príchodom mája sa môžeme začať tešiť aj na najprestížnejší medzinárodný svadobný event. Barcelona Bridal Week 2011 predvedie to najlepšie zo svadobnej módy na nadchádzajúcu sezónu už 10. mája a bohatý program bude pokračovať ďalšie tri dni!
nevesta_jesuspeiro_titulka_036

Kreativita, glamour, nežnosť a sofistikovanosť, to budú hlavné atribúty všetkých prehliadok svadobných a spoločenských šiat, ktoré svetoví návrhári predvedú na barcelonských mólach. Svoju tvorbu opäť predstavia najlepší španielski návrhári a doplnia ich mnohé zvučné mená z celého sveta. V Barcelone tak znovu uvidíme mix tých najlepších dámskych i pánskych svadobných kolekcií a ponúkneme vám odborný pohľad na trendy pre rok 2012.

nevesta_pepebotella_titulka_037

Už teraz sa môžete tešiť na fantastické prehliadky svadobných značiek Rosa Clará, Jesus del Pozo, Jesus Peiro, Victorio & Luchhino, Yolan Cris, Inmaculada García, Plataforma Alta Costura, Elisabeth Barboza, Raimon Bundó, Jordi Dalmau, Lee Seung Jin, Novia DArt, Cymbeline, Fuentecapala a Pronovias.

Nebudú chýbať ani tvorcovia zmiešaných a spoločenských kolekcií Frans Baviera, Piedad Rodriguez, Teresa Ripoll, Franc Sarabia, Francis Montesinos, Manu Alvarez, Matilde Cano, Patricia Avendano, Cabotine, Raffaello, Sonia Pena, Ana Torres či Carla Ruiz.

nevesta_pronovias_titulka_1

Barcelona Bridal Week – Noviaespana sa za dvadsať predošlých ročníkov vyprofiloval na najväčšie biznis centrum svadobnej módy vo svete. V minulom ročníku zaznamenal najvyššiu návštevnosť, jeho brány prekročilo až 14-tisíc návštevníkov z viac ako 50 krajín sveta. Vďaka našim fotoreportážam ste si ich mohli užiť aj vy a prostredníctvom nevesta.sk nebudete chýbať ani na tomto ročníku!

Dominika  | 6.5.2011, 08:30