Súťaž! Odhaľte svoju krásu a vyhrajte!

Poddajte sa jarným dňom a úplne podľahnite romantike a kráse! Čakajú na vás výhry od Mary Kay: premiéra romantického filmu, krásne knihy, a hlavne trendy novinka Mary Kay® Weekender, ktorej sa už nebudete chcieť vzdať! Nemusíte preto urobiť takmer nič - stačí len hľadať svoj najkrajší look. Ako? Dozviete sa v tomto článku.
weekender

S veľkým nadšením vám spolu s Mary Kay prinášame fantastickú súťaž, v ktorej zvíťazí každá naša čitateľka - okrem možnosti získať každý týždeň krásne výhry odhalí totiž svoje krajšie JA s virtuálnym líčením Mary Kay.

 

Slnko do nás vlieva nové sily a nám sa zdá, že všetko ide hneď ľahšie. Ráno kráčame cez mesto do práce s pohárom "Coffee to go" v rukách a vôbec nám nevadí, že sa v nových sandálkach drkoceme od zimy. Dostatočne nás totiž hreje pocit, že po dlhej zime môžeme konečne začať zvádzať krásnymi nohami s trendovým červeným lakom na nohách...

 

Ak chcete aj vy zažiť krásnu jar s novinkami Mary Kay, neváhajte a poďte s nami do toho. Sľubujeme, že to bude veeeeľmi príjemné!

 

Stačí, ak sa pohráte s dekoratívnou kozmetikou Mary Kay a jej Virtuálnym líčením! Ak si nahráte vašu vlastnú fotografiu, môžete odkryť netušené možnosti vašej vizáže.

 

Tak neváhajte a vyskúšajte nové tiene, rúž alebo dokonca nový účes!!!

O čo hráme?

Predmetom výhry od partnera súťaže, spoločnosti MARY KAY, sú 3 trendové kolekcie Weekender, 3 vstupenky pre dve osoby na premiéru nového filmu Voda pre slony a 3 knihy pod rovnomenným názvom.

(Ceny do súťaže venovali spoločnosti Mary Kay, Bonton film a Vydavateľstvo Tatran)

voda_pre_slony_1

Ako súťažiť krok za krokom

1. krok:

Kliknutím na obrázok nižšie vstúpite do sveta virtuálneho líčenia Mary Kay. Po registrácii na webe si môžete vytvoriť svoj vzhľad – buď nahráte svoju fotografiu alebo použijete jednu z ponúkaných vzorových.

Použitím rôznych kozmetických produktov, ktoré systém virtuálneho líčenia ponúka, si môžete vyskúšať svoje líčenie.

 

2. krok:

Svoj vytvorený vzhľad (minimálne 2 "nalíčené" fotografie) nám pošlite e-mailom na adresu sutaz@nevesta.sk.

 

Do mailu uveďte svoje meno, nick a kontaktnú adresu.

 

Náš tip: Ak použijete svoju vlastnú fotografiu, budete automaticky zaradení do veľkej súťaže s Mary Kay, ktorá na nás čaká na jeseň! O súťaži za nič na svete neprezradíme nič, ale bude naozaj stáť za to!

 

3. krok:

Zároveň si vložte túto fotografiu (alebo aj viacero vytvorených vzhľadov) do svojho fotoalbumu na www.nevesta.sk

virtualne_licenie_spusti

Trvanie súťaže

Od 2. do 31. mája 2011.   

 

Vyhlásenie víťazov


Pravidlá súťaže v skratke

Do súťaže bude zaradený každý účastník, ktorý splní nasledujúce podmienky:
- ak sa počas súťaže na našom portáli zaregistruje a prihlási
- ak si prostredníctvom virtuálneho líčenia Mary Kay vytvorí svoj vzhľad a pošle ho mailom na adresu organizátora súťaže (sutaz@nevesta.sk)
- fotografiu vytvoreného vzhľadu, príp. vzhľadov si pridá do svojho fotoalbumu na www.nevesta.sk

 

 

Oficiálne pravidlá sú vám k dispozícii tu.

 

Veľa šťastia v súťažení!


Foto:

Mary Kay, Bonton film

eva  | 1.5.2011, 12:00