Dizajnérske šaty za málo peňazí

Svetoví návrhári svadobných šiat sa rozhodli vstúpiť na trh s konfekciou, aby si ich dokonalé kreácie mohli dovoliť nielen nevesty s nekonečným rozpočtom, ale aj tie, ktoré majú do vrecka trochu hlbšie. Isaac Mizrahi, Vera Wang a Monique Lhuillier tento rok predstavujú kolekcie nádherných svadobných šiat, ktoré sa budú predávať za podstatne nižšiu cenu.
sv_saty_upr

Kúpiť si teda šaty známej značky preslávenej svojím kvalitným vypracovaním sa teda môže stať skutočnosťou pre omnoho viac neviest ako doteraz. Jar je pritom najlepší čas pre výber šiat.

Vera Wang, známa svojimi návrhmi, ktoré si pred oltár obliekli Chelsea Clinton či Victoria Beckham, sa rozhodla spolupracovať so spoločnosťou David´s Bridal, jedným z najrozšírenejších obchodov so svadobnými šatami v USA. Vo februári odhalila svoju „bielu“ kolekciu svadobných šiat, ktorých ceny sa pohybujú medzí 600 a 1 400 dolármi.
Návrhár Isaac Mizrahi sa zas pustil do spolupráce so stránkou The Aisle New York a jeho minikolekcia obsahuje šesť nádherných svadobných rób, ktorých ceny začínajú na 2 200 dolároch.
Napokon návrhárka Monique Lhuillier sa tiež rozhodla priblížiť svoje návrhy masám a kolekcia sa očakáva v obchodoch tento mesiac.


 

Foto: internet

Nina F. | 16.4.2011, 10:10