Svadobné šaty z kolekcie Pnina Tornai na jeseň 2011

Pôvodom izraelská módna návrhárka Pnina Tornai, ktorá je považovaná za jednu z popredných newyorských dizajnérok svadobných šiat, pripravila prekrásnu kolekciu na tohtoročnú jeseň, z ktorej si vyberie určite každá nevesta.
pnina_tornai_fall2011_titulka

Detailne prepracované modely sa nesú v duchu retro, no napriek tomu sú štýlové a jednoznačne originálne. Jemné modely zvýrazňujú ženskosť a zároveň podčiarkujú zmyselnosť a temperament.

Pnina Tornai používa jemné materiály, kaskádové riasenie a šaty zdobí krištáľmi, od ktorých sa odráža svetlo. Vďaka tomu vytvárajú modely ligotavý dojem a ak si vyberiete niektorý originálny kúsok z tejto kolekcie, nepochybne vašich hostí oslníte, a to doslovne.


Modely sú doplnené vkusnou čipkou a zameriavajú sa na zvýraznenie ženských kriviek. Návrhárka sa pri svojich modeloch zameriava buď na sukňu, alebo top, neexperimentuje so zbytočnými dekoráciami a aplikáciami, veď menej je niekedy viac.

 

pnina_tornai_fall2011_2

Keď chcela dosiahnuť, aby vynikla sukňa, ozdobila ju ligotavými kamienkami, jemnou pavučinkovou čipkou alebo ju honosne nariasila a doplnila kvetovými aplikáciami.
Pri iných modeloch si zase ako prvý všimnete top a môžete obdivovať, ako sa dizajnérka pohrala s nežnými dievčenskými mašličkami, ľahkou čipkou, sponami a štrasovými kamienkami.

Pnina Tornai vytvorila kolekciu, v ktorej si každá nevesta nájde to svoje. Pre romantičky sú tu rozprávkové nariasené šaty v princeznovskom štýle, nevesty obľubujúce jednoduchosť si môžu vybrať ľahké rovné šaty bez výrazných aplikácií a pre tie, ktoré rady provokujú, Pnina pripravila šaty s krátkou sukničkou nad kolená, ktorá nechá vyniknúť vaše nôžky. Vyberte si tie svoje a očarte vašich hostí.


Foto: Pnina Tornai

Petra  | 22.4.2011, 10:20