Chanel: Nová kolekcia Paríž - L.A.

Kozmetické značky začali s jarou chrliť nové svieže kolekcie. Značka Chanel predstavuje originálnu limitovanú edíciu starostlivosti o pleť.
chanel_upr_1

Ultra Corection Lift - bol navrhnutý pre ženy, ktoré sú neustále na cestách. Obsahuje prírodnú, čistenú zložku, ktorá pomáha obnoviť pružnosť pokožky zvnútra.

Eau De Toilette Twist and Spray - krásna svieža vôňa, ktorá je určená tým, ktoré sa neboja snívať. Balenie obsahuje aj dve ľahko vymeniteľné  náhradné náplne.


chanel_upr

 

Collection Essentialle de Chanel - obsahuje farebnú paletu, ktorá zahŕňa „všetko v jednom". Skladá sa z exkluzívnych odtieňov pleti a obsahuje – dva lesky na pery, jeden rúž na pery, tri očné tiene v prášku a farbu na líčka. To všetko v jednom obale.

chanel_upr_2


Sublimage la Créme - spája dva botanické poklady s mimoriadnymi vlastnosťami. Ovocie a kvetinu Vanilla Planifolia. Ich zmiešaním sa vytvoril aktívny klenot so silnými a zriedkavými účinkami. Bojuje proti vráskam, nedokonalostiam pleti, jasu a vlhkosti. Intenzívne regeneruje a hĺbkovo oživí vašu unavenú pleť.

 

Škoda, že Chanel make-up štúdio v Paríži vytvorilo túto krásnu kolekciu s názvom Paríž - L.A. špeciálne len pre Spojené štáty.  


Foto: Chanel

Veronika  | 19.4.2011, 09:00