Mariah tehotná na titulke

Mariah Carey pokračuje v tradícii hviezdičiek šoubiznisu. Aj ona sa dala odfotiť vo vysokom štádiu tehotenstva nahá na obálku časopisu.
nevesta_mariah

O tehotenstve Mariah Carey sa začalo šepkať v lete minulého roku, každú chvíľu teda očakáva pôrod. Radosť by mala byť dvojnásobná, speváčka čaká dvojičky – chlapčeka a dievčatko. V radostnom očakávaní je aj jej o jedenásť rokov mladší manžel Nick Cannon, s ktorým v apríli oslavuje 3. výročie svadby.

Tehotná Mariah sa objavila nahá na titulke časopisu Life & Style. Sériu fotiek na titulkách s podobnou tematikou začala v roku 1991 herečka Demi Moore. Nasledovalo ju mnoho známych tvárí svetového, ale aj slovenského šoubiznisu. Okrem iných sa nahé a tehotné nechali zvečniť aj Claudia Schiffer, Britney Spears, Christina Aguilera, Monica Bellucii či Zuzana Belohorcová.

 

Foto: internet

Lenka  | 10.4.2011, 17:00

Fotogaléria

nevesta_britneynevesta_claudianevesta_deminevesta_christinanevesta_monicanevesta_zuzananevesta_britneynevesta_claudianevesta_deminevesta_christinanevesta_monicanevesta_zuzananevesta_britneynevesta_claudianevesta_deminevesta_christinanevesta_monicanevesta_zuzananevesta_britneynevesta_claudianevesta_deminevesta_christinanevesta_monicanevesta_zuzananevesta_britneynevesta_claudianevesta_deminevesta_christinanevesta_monicanevesta_zuzananevesta_britneynevesta_claudianevesta_deminevesta_christinanevesta_monicanevesta_zuzana