Doplnky: Trendy ružová verzus biela

Žiarivo biele šaty, perleťové črievičky, snehobiely závoj a ako inak, biele doplnky. Ak máte už dosť klasiky a chceli by ste zažiariť v niečom netradičnom, ste na správnej adrese.
ruzova_verzus_biela_titulka

Práve túto sezónu môžete nadšene vysloviť vaše áno nielen v klasických tónoch, ale aj vo veľmi trendovej ružovej farbe. Nechajte sa inšpirovať dizajnérmi z celého sveta, ktorí popustili uzdu fantázie aj za vás!

 

ruzova_verzus_biela

 

Neodolateľne jednoduchá kabelka Valentino v kombinácii s čipkovanými lodičkami značky Giuseppe Zanotti vás presvedčí, že aj ružová je farba vhodná pre nevestu. Potešením pre oči sú i extravagantné sandáliky Miu Miu.

 

Zdajú sa vám ružové skvosty príliš extravagantné? Nič to. Aj biela farba je zdrojom nekonečných možností. Inšpirovať sa ňou nechali aj módni experti a výsledok je naozaj očarujúci. Presvedčte sa sami.

 

ruzova_verzus_biela1

 

Nádherne prepracovaná listovka, ktorá poslúži nielen ako úložný priestor, ale zároveň aj ako šperk. Uško tejto krásky je totiž dozdobené štyrmi prsteňmi v štýle vintage. Dokonalú kombináciu vytvorí aj kabelka a náhrdelník od Oscara de la Rentu. Črievičky od Briana Atwooda, ktorých 115 mm opätok je vykladaný Swarovsky krištálikmi, učaruje nejednej neveste.

 

Foto: archív značiek

Agnes | 8.4.2011, 13:00