Na svadobnom oznámení sedia Lily a Sam na traktore

Prísne tajný dátum svadby speváčky Lily Allen sa dostal na verejnosť – „vďaka“ jednému zo svadobčanov, ktorý oznámenie o dátume svadby promptne predal britskej tlači. Veľký deň pre Lily a snúbenca Sama Coopera je teda 11. jún 2011. A samozrejme, dotyčný svadobčan, ktorý sa „prekecol“, pozvaný nie je.
lilly_allen_upr

Vtipné oznámenie zobrazuje upravený obrázok Lily a Sama sediaceho na traktore. Svadba sa bude konať v Gloucestershire a záujemcovia o pozvánku majú páru zaslať svoju poštovú adresu. Zasnúbený pár rozoslal oznámenie svojim najbližším priateľom a rodine, no niekto z nich tajomstvo pridlho neudržal. To však speváčku rozčúlilo a okamžite previnilca na Twitteri vyzvala, aby sa na svadbe ani neukazoval. „Radšej zostaň doma a maj nejaký rešpekt. Dobre vieš, že toto sa nerobí,“ doslova napísala, no svadobčana s podrezaným jazykom a kontaktami v médiách nemenovala.
Lily a Sam spolu tvoria pár od roku 2009 a zasnúbili sa na Vianoce 2010. Svadobné šaty speváčke podľa všetkého navrhuje legendárny módny návrhár Karl Lagerfeld.

 

Foto: internet

Nina F. | 2.4.2011, 09:00