Tematická svadba nie je súťažou originality

Chystáte svadbu, ale predstava klasickej svadby sa vám veľmi nepozdáva? Máte pocit, že pre vás je vhodné niečo špeciálne, na čo nezabudnete vy, ani vaši hostia? Ak chcete mať originálnu a nezabudnuteľnú svadbu, máte sa na čo tešiť.
tematicke_svadby

Plánovanie vášho veľkého dňa už dávno nie je len otázkou tradícií. Môžete si zorganizovať svadbu podľa vlastných predstáv. Stačí, ak sa odviažete a necháte to na vašej fantázii. Je len na vás, v akom duchu sa bude svadba niesť, kde sa bude konať a čo budete mať oblečené. V pripravovanom seriáli článkov zameraných na tematicky ladené, nezvyčajné a extravagantné svadby vám dáme tipy, rady a nápady na uskutočnenie vašich najtajnejších túžob či najbláznivejších snov.

Výhodou organizácie svadby podľa vašich predstáv je zábava, ktorú si pri tom môžete užiť. Ide predsa o jedinečný a vzrušujúci zážitok vo vašom živote, preto nedovoľte, aby vám ho pokazil stres a poriadne si ho vychutnajte. Nielen vo svete, ale už aj na Slovensku je čoraz viac možností usporiadania netradičnej svadby. Dôležité však je, aby svadba vychádzala zo spoločnej predstavy oboch partnerov, a tak sa stane akoby prirodzenou udalosťou v ich živote. Inak by sa mohlo stať, že by bol slávnostný deň len divadlom.


tematicke_svadby1

 

Pri organizácii však treba počítať s tým, že vás môže stáť veľa úsilia, kým nájdete presne to, čo chcete. Nie v každom svadobnom salóne majú čierne gotické šaty s červenou čipkou, preto sa treba zásobiť trpezlivosťou a zvoliť si reálne ciele. Problémom môžu byť aj financie, keďže všetko originálne a nezvyčajné niečo stojí, a tak nebude na škodu vopred sa na všetkom s partnerom dohodnúť. Nemá zmysel nútiť sa do niečoho, len aby to bolo extra.
Šťastné manželstvo vám nezaručí žiaden typ svadby, je jedno, či je vaša láska spečatená v kostole alebo v horách. Nezabudnite, že svadba nie je súťažou originality, ale výnimočná chvíľa, keď spojíte svoj život s milovaným človekom.

 

manson

Možností ozvláštnenia svadobného dňa je niekoľko. Pokojne sa inšpirujte svetovými hviezdami a zorganizujte si „zelenú“ svadbu v prírode s množstvom kvetov a sviečok, ako to spravil Charlie Sheen a Brooke Muellerová. Pre milovníkov exotiky je ako stvorená svadba na pláži, akú mala Pink, Shania Twain alebo Mariah Carey. Spojíte tak dovolenku so svadbou a rozprávka je na svete. Extravagantné páry obľubujúce rockovú hudbu ocenia možnosť gotickej svadby v štýle Marilyna Mansona a Dity von Teese. Medzi celebritami nie sú výnimočné ani svadby ladené v štýle filmu či rozprávky. Nájdu sa aj extrémisti, ktorí si vystrojili upírsku či pirátsku svadbu.
V našom seriáli vám jednotlivé tematické svadby priblížime a veríme, že sa niektorou z nich inšpirujete pri plánovaní vášho najkrajšieho dňa v živote. Ako prvej sa budeme venovať temnej gotickej svadbe, ktorá má však tiež svoje čaro.


 

Foto: internet

Petra | 29.3.2011, 10:30