Exkluzívny koncert CIGÁNSKI DIABLI & KALE

Cigánski diabli pripravujú po koncerte so Svetovými primášmi ďalší z rady exkluzívnych koncertov. Tentokrát si na spoluprácu pozývajú svetoznámu českú skupinu KALE, ktorá po odchode speváčky Věry Bílej pripravuje veľkolepý comeback na svetovú hudobnú scénu.
cigánsky diabli
nevesta_diabli

„Tento koncert sme si pre seba nazvali Gypsy Latino. Už dlhšie sme chceli vyskúšať, ako by Cigánski diabli zneli spolu rytmickou gitarovou hudbou a dokonalými vokálmi a sme radi, že vďaka tomuto ojedinelému projektu si to vyskúšame. Kale prídu do Bratislavy o deň skôr, aby sme mali čas nacvičiť si viacero spoločných vecí“ prezrádza Ernest Šarközi, umelecký vedúci Cigánskych diablov.

Zaujímavosťou je, že niektoré zo skladieb skupiny Kale odspievajú Silvia a Vanesska Šarköziové a KALE na revanš odohrajú gitarové improvizácie na známe skladby Cigánskych diablov.

nevesta_kale

„Ide o famóznych muzikantov. Potvrdzujú, že vďaka svojej majstrovskej hre na gitary a geniálnym vokálom patria medzi absolútnu svetovú špičku v žánri Gypsy Music. Som presvedčený, že Bratislava zažije koncert, aký tu už dlho nebol.“


Koncert sa bude konať 11.5.2010 o 20:00. Cigánski diabli si pre tento koncert vybrali vynovený Majestic Music Club (v budove YMCA na Šancovej ulici v Bratislave). Lístky si možno už teraz kúpiť cez Ticketportal, prostredníctvom Agentúry Kováčová alebo priamo v Majestic Music Clube.

admin  | 28.4.2010, 13:00