Kráľovská výmena?

Britský trh zaplavili suveníry s motívom svadby princa Williama a jeho snúbenice Kate Middletonovej. Jeden z ich výrobcov však poriadne zakopol, keď ako Katinho partnera uviedol mladšieho z princov, Harryho.
nevesta_kate_harry

Suveníry s tematikou blížiacej sa kráľovskej svadby sú populárne najmä v Anglicku, no turisti ich vyvážajú do celého sveta. Motívy s budúcim kráľovským párom sa objavili už snáď na všetkom. Našli sme komix o príbehu lásky snúbencov, pamätné mince, novú značku piva s názvom Kiss me Kate (Pobozkaj ma, Kate), maňušky či imitáciu korunovačných klenotov. O tom, že ponuka suvenírov je naozaj bohatá a netypická, sa môžete predvedčiť v galérii.

 

Na trh sa však snaží preraziť aj čínsky výrobca neoficiálnych suvenírov, ktorý si podľa všetkého údaje o sobáši poriadne neoveril. Na decentných bielych šálkach, ktoré na svojom webe ponúka za 9.99 libier, totiž po boku Kate Middletonovej vyobrazil princa Harryho. Paradoxne, na šálkach s romantickým nápisom „Najkrajšie rozprávkové spojenie všetkých storočí“ pod Harryho fotografiou svieti familiárne oslovenie „Will“.

 

Nielen nákupcovia sú z tohto suveníru zmätení. Aj verejnosť zrazu začala riešiť pálčivú otázku: Tak vezme si Kate nakoniec Williama alebo sa pred oltárom rozhodne pre Harryho?...

 

Foto: telegrapf.co.uk

Dominika  | 5.4.2011, 11:00

Fotogaléria

nevesta_kralovska_svadba_manuskynevesta_kralovska_svadba_cajnevesta_kralovska_svadba_prstenenevesta_kralovska_svadba_mincenevesta_kralovska_svadba_servisnevesta_kralovska_svadba_komix_2nevesta_kralovska_svadba_obrazynevesta_kralovska_svadba_kavanevesta_kralovska_svadba_manuskynevesta_kralovska_svadba_cajnevesta_kralovska_svadba_prstenenevesta_kralovska_svadba_mincenevesta_kralovska_svadba_servisnevesta_kralovska_svadba_komix_2nevesta_kralovska_svadba_obrazynevesta_kralovska_svadba_kavanevesta_kralovska_svadba_manuskynevesta_kralovska_svadba_cajnevesta_kralovska_svadba_prstenenevesta_kralovska_svadba_mincenevesta_kralovska_svadba_servisnevesta_kralovska_svadba_komix_2nevesta_kralovska_svadba_obrazynevesta_kralovska_svadba_kavanevesta_kralovska_svadba_manuskynevesta_kralovska_svadba_cajnevesta_kralovska_svadba_prstenenevesta_kralovska_svadba_mincenevesta_kralovska_svadba_servisnevesta_kralovska_svadba_komix_2nevesta_kralovska_svadba_obrazynevesta_kralovska_svadba_kavanevesta_kralovska_svadba_manuskynevesta_kralovska_svadba_cajnevesta_kralovska_svadba_prstenenevesta_kralovska_svadba_mincenevesta_kralovska_svadba_servisnevesta_kralovska_svadba_komix_2nevesta_kralovska_svadba_obrazynevesta_kralovska_svadba_kavanevesta_kralovska_svadba_manuskynevesta_kralovska_svadba_cajnevesta_kralovska_svadba_prstenenevesta_kralovska_svadba_mincenevesta_kralovska_svadba_servisnevesta_kralovska_svadba_komix_2nevesta_kralovska_svadba_obrazynevesta_kralovska_svadba_kavanevesta_kralovska_svadba_manuskynevesta_kralovska_svadba_cajnevesta_kralovska_svadba_prstenenevesta_kralovska_svadba_mincenevesta_kralovska_svadba_servisnevesta_kralovska_svadba_komix_2nevesta_kralovska_svadba_obrazynevesta_kralovska_svadba_kavanevesta_kralovska_svadba_manuskynevesta_kralovska_svadba_cajnevesta_kralovska_svadba_prstenenevesta_kralovska_svadba_mincenevesta_kralovska_svadba_servisnevesta_kralovska_svadba_komix_2nevesta_kralovska_svadba_obrazynevesta_kralovska_svadba_kava